ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ , 3 - 2 ΤΟΝ ΠΑΟΚ | Πρωτη news sport


Μπροστά σε 200 και πλέον φιλάθλους στο τελευταίο ματς της σεζόν στο κλειστό
«Γ. Τριαντάφυλλος», ο Παμβοχαϊκός επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ και πήρε το προβάδισμα στη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Τσάλεντζ Καπ. 

Το φινάλε βρήκε τον κόσμο να χειροκροτεί θερμά τον Γιώργο Κλαρούδα και τους αθλητές για τη νίκη  και τη γενικότερη προσπάθεια τους, σε μια σεζόν που ξεκίνησε με δυσκολίες, αλλά κλείνει πετυχημένα. Ο Παμβοχαϊκός έκανε το 1-0 στη σειρά και πλέον ψάχνει μία νίκη στη Θεσσαλονίκη (23 και 24 Απριλίου), για να πετύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη στα δύο πρώτα σετ και έφτασε στο 2-0, όμως, στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, εκμεταλλεύθηκε ορισμένα λάθη του Παμβοχαϊκού, ειδικά στο 4ο σετ και έφτασε στην ισοφάριση (2-2). Στο τάι μπρέικ, όμως, ο Παμβοχαϊκός ήταν καταιγιστικός και με όπλο το σερβίς, επέβαλε τον ρυθμό του, φτάνοντας εύκολα στο 15-9 και στην τελική επικράτηση.Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Γιώργος Κλαρούδας επισήμανε:

"Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση της 5ης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη. Κάναμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας και πάμε στη Θεσσαλονίκη, όπου ψάχνουμε άλλη μια νίκη  και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας αντίπαλος που μας ταιριάζει, καθώς δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή του. Όπως και εμείς, παίζει καλά κάποια σετ και κάποια άλλα όχι".
 
 
Top