Η καλύτερη επιβράβευση για την AUTOVISION Κορινθίας… το Ράλι Ακρόπολις | Πρωτη news sport

Από το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Κορινθίας (AUTOVISION) αναφέρεται: « H AUTOVISION επελέγη
ως ο επίσημος φορέας τεχνικού ελέγχου για τα οχήματα που συμμετέχουν στο Ράλι Ακρόπολις το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα στις 28-30 Μαρτίου 2014.

Ειδικότερα την Παρασκευή 28/03 πάνω από 100 τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων πραγματοποιήθηκαν στο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION του Νομού Κορινθίας. Μια συνεργασία που έφερε την AUTOVISION σε επαφή με το πάθος του μηχανοκινήτου αθλητισμού.
«Φέτος η AUTOVISION γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στον ιδιωτικό τεχνικό έλεγχο οχημάτων στην Ελλάδα. Η επιλογή του ιδιωτικού ΚΤΕΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ως επίσημου φορέα τεχνικού ελέγχου των οχημάτων που συμμετείχαν στο Ράλι Ακρόπολις αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών ελέγχου που παρέχουμε», επεσήμανε ο ιδιοκτήτης του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Κορινθίας κ. Μουρίκης Σωτήρης.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΕΟ AUTOVISION ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
45  ΚΤΕΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
800.000 ΤΕΧΝ. ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΤΗΣΙΩΣ
6.000.000 ΤΕΧΝ. ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ».
  Η AUTOVISION  είναι το ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην Κορινθία που από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη των οδηγών!
Επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν οι υπεύθυνοι της  AUTOVISION ήταν και ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών οχημάτων του Ράλι Ακρόπολις. Το έχουμε γράψει ξανά. Tέτοιου είδους γεγονότα… αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μία εταιρεία.
 
Top