ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ-ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ | Πρωτη news sport

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων, αποκαλύπτεται
, με τον πλέον Θαυματουργικό τρόπο η Αλήθεια της Ορθόδοξης Πίστης, με την έλευση του Αγίου Φωτός από τον Έλληνα Ορθόδοξο Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Μονάχα αυτός έχει την ύψιστη ευλογία να παίρνει από τον Πανάγιο Τάφο το Φως της Αναστάσεως.
Το Μοναδικό και Ανεπανάληπτο Θαύμα της Ορθοδοξίας,  που συμβαίνει  κάθε χρόνο, την ίδια ώρα,  εδώ και εκατονταετίες ,  συγκλονίζει τις  καρδιές εκατομμυρίων πιστών και αποδεικνύει  περίτρανα την μοναδική  Αλήθεια της Πίστεως μας.
Το ανεπανάληπτο αυτό Θαύμα έρχονται σήμερα, εν έτει  2014, Έλληνες πολιτικοί, αλλά και γενικότερα κύκλοι που βάλλουν κατά της  Ορθοδοξίας, να αμφισβητήσουν και ουσιαστικά να θέλουν να το  ακυρώσουν.
Η  μικρόψυχη καρδιά τους και το μικρόνοο  μυαλό τους, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μεγαλείο της Ορθοδοξίας και πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να ξεριζώσουν  από την ψυχή των Ελλήνων, την Ελπίδα που γεννά η Ανάσταση του Ιησού Χριστού.
Πλανώνται πλάνη οικτρά.
Η απόδειξη της αγάπης των Ελλήνων  προς Τον Θεάνθρωπο Ιησού  έρχεται το βράδυ της Αναστάσεως, όταν  οι εκκλησίες  και τα μοναστήρια της Πατρίδος μας,  πλημμυρίζουν από χιλιάδες  πιστούς που    προσέρχονται στους ναούς, έστω και για μια φορά το χρόνο,  για να λάβουν το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως και να ακούσουν
το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ .
Αυτή την  μοναδική αλήθεια κρατάει καλά φυλαγμένη στην καρδιά του ο κάθε Έλληνας και ελπίζει πάντα και στην δική του Ανάσταση .

Καλό Πάσχα - Καλή Ανάσταση 
Χρόνια καλά και ευλογημένα.


ΓΙΩΡΓΟΣ  Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


 
Top