Οι Crime Swing Investigation στο Sea & Sand Την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 21:30 Παραλία Κρυφή, Ίσθμια | Πρωτη news sport

Οι Crime Swing Investigation στο Sea & Sand


Την Παρασκευή 29 Αυγούστου στις 21:30
Οι Crime Swing Investigation (C.S.I) «βγαίνουν στη παρανομία» ψάχνοντας συνένοχους στα εγκλήματα πάθους για μια βραδιά, την Παρασκευή 29 Αυγούστου, στο Sea & Sand.
Και για όσους δεν κατάλαβαν…το πάθος τους είναι η μουσική.
Η ιδέα των Crime ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009 . Τα μέλη της συμμορίας είναι η Χριστίνα Άρτεμις Παππά στα φωνητικά, ο Θεοδόσης Κοσμίδης στην κιθάρα, ο Κώστας Πατσιώτης στο κόντρα μπάσο και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης πίσω από τα τύμπανα. Η συμμορία σουινγκάρει επικίνδυνα και δουλέυει το γκάζι και το φρένο με απίστευτη μαεστρία!
Κουβαλώντας αναμνήσεις από μια άλλη εποχή, έρχονται στο σήμερα για να μας θυμίσουν κάτι από το χθες με τη δική τους αίσθηση και διάθεση. Παλιά τραγούδια ενώνονται με τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια νέων ήχων και μπερδεύονται γλυκά και νοσταλγικά, τόσο που νομίζεις ότι σε έχουν απαγάγει για να σε μεταφέρουν εκεί όπου η jazz ακροβατεί ανάμεσα στην ελευθερία και την αθωότητα. Αρκεί να τους ακούσεις για να αφεθείς κι εσύ για λίγο μέσα στο χωροχρόνο της Jazz. 
Ως νοσταλγοί μιας παλιάς εποχής αλλά και ως συμμορία με δικά τους κομμάτια στις αποσκευές, είναι εδώ για να μας τραγουδούν τα πιο όμορφα εγκλήματά τους, παρέα με την Ella, την Edith, τον Django, τον Χιώτη, και πολλούς άλλους.
Έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και θέατρα ανα την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ μουσικής και χορού καθώς και σημαντικά supports, προσκαλούν και προκαλούν τον ακροατή με ένα ευφάνταστο ρεπερτόριο καθώς και τις νέες δικές τους συνθέσεις.
Σας περιμένουμε όλους για μια εκπληκτική live εμφάνιση!
Παρασκευή 29 Αυγούστου | 21.30
Sea & Sand
Παραλία Κρυφή, Ίσθμια.
RSV: 27410 38577
 
Top