Ορκωμοσία στο Δήμο Κορινθίων με "παρατράγουδα"..... (φωτορεπορταζ) | Πρωτη news sport

Παρουσία πλήθους κόσμου (η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη) έγινε η ορκωμοσία του δημάρχου κ Αλέξανδρου Πνευματικού, των δημοτικών συμβούλων και των συμβούλων των τοπικών κοινοτήτων.
Η πρώτη news κάλυψε την ορκωμοσία του δήμου Κορινθίων.
Μετά από τον (θρησκευτικό όρκο), ακολούθησε ο πολιτικός όρκος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«Πρωτοβουλίας Πολιτών» κυρίου Παναγιώτη Ψιλογιαννόπουλου.
Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος κ Αλέξανδρος Πνευματικός ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξη που εκπροσωπεί, θα υπηρετήσουν τον δήμο με σύνεση εντιμότητα αξιοκρατία, εργατικότητα " Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην πολιτική ενότητας που είχε το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο και πως την ίδια ενότητα εύχεται να έχει και το επόμενο.Εκτός των άλλων ανέφερε ότι η νέα δημοτική αρχή θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στη κοινωνική πολιτική και στους Κορίνθιους εκείνους που πλήττονται βάναυσα από την οικονομική κρίση ο τόπος.

Στην Συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ.Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος δήλωσε πως παρευρίσκεται στην ορκωμοσία γιατί σέβεται τους νόμους και το Σύνταγμα όμως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν το αναγνωρίζει και πιστεύει πως το εκλογοδικείο θα τον δικαιώσει και θα αλλάξει την σύνθεση του δημοτικού Συμβουλίου.

Η ομιλία του προκάλεσε εντάσεις και αναταραχή στην αίθουσα που ευτυχώς δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης , ο Αναπληρωτής υπουργός κ.Νίκος Ταγαράς,ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ.Νίκας , ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ.Γιώργος Γκιώνης ,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου.ο περιφερειακός Σύμβουλος κ.Γιώργος Πετρίτσης και ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θανάσης Γκίκας

































 
Top