Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου Ποδοσφαιρικος αγωνας για το Ευθυμειο «Φίλων Μάρκου Σεφερλή» και «παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κορινθίας» | Πρωτη news sport

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος

Πνευματικός στο Δημοτικό Κατάστημα Κορίνθου, το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου του 2014 σχετικά με τον προγραμματισμένο αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ των «Φίλων του Μάρκου Σεφερλή» και των «παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ν. Κορινθίας».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου του 2014, στις 5 μ.μ., στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου και η είσοδος για τους συμπολίτες μας είναι 5 ευρώ (οι μαθητές δωρεάν).
Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι η αποδοχή του Δήμου Κορινθίων στη πραγματοποίηση του συγκεκριμένου αγώνα έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς δηλ. για την ενίσχυση του Ευθύμειου Κέντρου που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές δεξιότητες.
Υπογράμμισε ότι είναι σοβαρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το παραπάνω Κέντρο, αφού είναι εμφανής τόσο η απουσία της πολιτείας όσο και η καθυστέρηση χρηματοδότησης από διάφορα κέντρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εμπόδια στην ομαλή λειτουργία του.
Γι΄ αυτό τον λόγο, κάλεσε τους Κορίνθιους κα τις Κορίνθιες να συνδράμουν και να παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα που παράλληλα, συνδυάζει την ψυχαγωγία και την μετάδοση σημαντικών μηνυμάτων για τους συμπολίτες μας.
Ευχαρίστησε τον ηθοποιό και συμπατριώτη μας Μάρκο Σεφερλή που με την πρωτοβουλία του αυτή, έδειξε άλλη μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία. Επιπλέον, με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα θα συμμετέχουν επώνυμα ονόματα του θεάτρου και του αθλητισμού.
Τόνισε επίσης ότι ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να μην έχει την αίγλη ενός championleague αλλά εμπεριέχει στοιχεία εκπλήξεων και μεγάλου ενδιαφέροντος τέτοια, που μόνο η προσωπικότητα του Μάρκου Σεφερλή έχει την ικανότητα να προσφέρει.
Επεσήμανε ότι μέσα από παρόμοιους αγώνες επιβεβαιώνονται για ακόμη μια φορά όχι μόνο η φιλική μας διάθεση και τα θερμά αισθήματα μας για το Ευθύμιο Κέντρο αλλά και η στήριξη ανάλογων προσπαθειών για την ενίσχυσή του.
Τέλος ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο σημαντικός στόχος.
 
Top