Η Στιμάγκα γιόρτασε τον Τρύγο ανά τους αιώνες σε ένα επιτυχημένο διήμερο εκδηλώσεων ( φωτογραφίες) | Πρωτη news sport


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις « Ο τρύγος ανά τους αιώνες» το βράδυ της Παρασκευής 29- 8 στην Στιμάγκα Κορινθίας


Μια γιορτή αφιερωμένη στον τρύγο και στους αμπελουργούς της Στιμάγκας. 
Για πολλοστή φορά ο Λαογραφικός και χορευτικός Σύλλογος « Θύαμις» παρουσιάζει επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις έτσι και πάλι  οι αγρότες, οι τοπικοί παράγοντες του Δήμου και πλήθος κόσμου, γιόρτασαν και τίμησαν  τους παραγωγούς της Στιμάγκας λίγο πριν την έναρξη του τρύγου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος,ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Απόστολος Παπαφωτίου και ο Βουλευτής Κορινθίας κ.Κωνσταντίνος Κόλιας .Eπίσης παραβρέθηκε και ο Στιμαγκιώτης επιχειρηματίας και μόνιμος χορηγός της προσπάθειας του  « Θύαμις» κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων   πραγματοποιήθηκε έκθεση Εικαστικών - Αγιογραφίας και υφαντών από ντόπιους καλλιτέχνες.
 Ακολούθησε καλλιτεχνικό χορευτικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της Ακαδημίας Βουδιστών της πόλης Hangzhou της Κίνας και του χορευτικού τμήματος του τοπικού Συλλόγου.Η εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με μουσική και   παραδοσιακό γλέντι.




















 
Top