Κυριακή 2 Νοεμβρίου 5ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός και στή Κόρινθο | Πρωτη news sport

Αγαπητοί,
Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ

ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, διοργανώνει τον 5ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!
Για την Κόρινθο την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η
“Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας”(www.facebook.com/groups/korinthia.thilasmos)
και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Σκοπός της εκδήλωσης του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.
Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί: στον Πεζόδρομο Κολοκοτρώνη 4 (έξω από την Δημοτική Πινακοθήκη)
Με εκτίμηση, 
για το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας 
οι εθελόντριες διοργανώτριες της Κορινθίας:

Έφη Γκίνου, Κατερίνα Ζαρρή-Χαραλαμπίδη, Βασιλική Κλέτσα
e-mail επικοινωνίας: thilasmoskorinthos@yahoo.gr σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στονΠεζόδρομο Κολοκοτρώνη 4 (έξω από την Δημοτική Πινακοθήκη) σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδιά που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας! 
ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι ηΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣμας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας (http://youtu.be/SiKZoS7I8n0).
Η επιθυμία των μητέρων για επιστροφή στο θηλασμό, παράλληλα με το πλήθος των δυσκολιών από εξωγενείς συνήθως παράγοντες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, γέννησε την ανάγκη δημιουργίας τοπικών εθελοντικών υποστηρικτικών ομάδων θηλασμού. Στις ομάδες αυτές, εμείς οι γυναίκες-μητέρες συμφωνήσαμε με ένα προφορικό ηθικό «συμβόλαιο» να στηρίζουμε η μία την άλλη. Μητέρες βοηθούν άλλες μητέρες να μάθουν την μητρική τέχνη του θηλασμού, να μοιράζονται τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις αγωνίες τους, αλληλοϋποστηρίζονται, παίρνουν δύναμη και κουράγιο...

Στις 2 Νοέμβρη λοιπόν θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ.
Θα γιορτάσουμε γιατί Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ.
Θα γιορτάσουμε γιατί βοηθώντας η μία την άλλη, κάθε χρόνο ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ τα παιδιά τους και μαθαίνουν τρόπους να υπερνικούν δυσκολίες κ αντιξοότητες.

 
Top