Από τα…25 θέματα του Περιφερειακού, συζητήθηκαν μέχρι τα χαράματα ΜΟΝΟ …τρία | Πρωτη news sport

Τρίβει τα χέρια του από χαρά ο Τατούλης, λόγω …(αντί)
περιφερειακής λογικής των Αντιπολιτεύσεων. Από τα…25 θέματα του Περιφερειακού, συζητήθηκαν ΜΟΝΟ …τρία (3) άνευ …πρακτικού αποτελέσματος. Ξενυχτάνε καμία 60αριά Σύμβουλοι για το…μπαγλάμι πέντε-έξι καταφαντασίαν πολιτικών!
@. Τα Περιφερειακά Συμβούλια στην Πελοπόννησο, είναι σαν να λέμε “κουστουμάκια” κομμένα και ραμμένα στα… μέτρα του Τατούλη!

@. Έχει βρει μια …μείζονα αντιπολίτευση και αρκετές …ελάσσονες, οι οποίες το μόνο που τους απασχολεί είναι να αποδείξουν πως είχαν δίκιο στην …ανόητη προεκλογική τους “στρατηγική”!

@. Δηλαδή να αποδείξουν πως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της …Τατουλομαρκίας!

@. Ιδιαίτερα οι Βουδούρης-Μανώλης, επιδίδονται σε αγώνα απόδειξης για σύνδεση του Τατούλη με επιχειρηματικά συμφέροντα λόγω του επιχειρηματία αδερφού του….!

@. Κάτι, το οποίο υποστήριξαν με “μοναδικότητα” ξεχωριστά ο καθένας, χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε στις εκλογές!

@. Τώρα, αφού κατατάχθηκαν κατ’ εντολήν του Πελοποννησιακού Λαού στην θέση …τους, συνεχίζουν αυτό για το οποίο άφησε “ασυγκίνητο” το σώμα των ψηφοφόρων!

@. Εχθές (Δευτέρα), κατάφεραν με την επιμονή τους στα ίδια και τα ίδια, να …ξανακρατήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο μέχρι την ώρα έναρξης των… σκυλάδικων για θέματα άνευ ουσίας και Πελοποννησιακού ενδιαφέροντος!

@. Αναλώθηκαν συζητώντας για “τελειωμένο” θέμα, όπως είναι ο διαγωνισμός των στερεών αποβλήτων (σκουπίδια) μόνο και μόνο για το…μπαγλάμι των δήθεν “υψηλού επιπέδου” πολιτικών αντιπάλων του Τατούλη!

@. Οι οποίοι αφού διαπίστωσαν πως έφυγαν οι…κάμερες, έφυγαν κι αυτοί για τις εν Αθήναις ενασχολήσεις τους!

@. Προσέξτε γιατί τα λέμε αυτά!

@. Το χτεσινό ΠΕ. ΣΥ, ήταν ένα που, από τις σπάνιες φορές που είχε λίγα θέματα!

@. Τα μισά, από τις άλλες φορές!

@. Είχε ….μόνο 16 (δεκάξι) στην Ημερήσια Διάταξη, ….μόνο 3(τρία) προ Ημερήσιας Διάταξης και …μόνο 6 (έξι) Ερωτήσεις!

@. Στα προηγούμενα ΠΕ. ΣΥ είχαν τουλάχιστον τα …διπλάσια!

@. Ξέρετε πόσα συζητήθηκαν;

@. ΜΟΝΟ, 2 (δυο) από την Ημερήσια Διάταξη και…1 (ένα) από τα …εκτός αυτής!

@. Και ΚΑΜΙΑ …ερώτηση!

@. Αναλώθηκαν με το θέμα των σκουπιδιών, το οποίο δεν είχε τίποτα να περιμένει κανένας και με το …λιμάνι του Ρώσου, για το οποίο δεν υπήρχε …αντικείμενο!

@. Ειδικά για το ρωσολίμανο, αποδείχθηκε πως δεν …υπάρχει ΜΠΕ για συζήτηση(;) και μια (το λιγότερο) εκτεθημένη Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Καθως και ένας …αστείος Δήμος και Δήμαρχος (Πύλου και Καφαντάρης αντίστοιχα) που έσπευσαν να …εγκρίνουν θετικά μια ανύπαρκτη ΜΠΕ σε τρία απανωτά Δ. Σ. την ίδια ημέρα!

@. Ο Τατούλης βλέποντας την …εμμονή των “υψηλού” επιπέδου πολιτικών του αντιπάλων οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν το ΠΕ.ΣΥ. σε υπόθεση των…τριών συν τους …κατά φαντασίαν πολιτικούς, τρίβει τα χέρια του από (πολιτική) χαρά!

@. Θα γίνονται “κουδούνια” οι Σύμβουλοι από τις πολύωρες συνεδριάσεις για θέματα άνευ Περιφερειακού ενδιαφέροντος και αυτός θα περνάει τα νέα θέματα με συνοπτικές διαδικασίες μέσω…Αναπτυξιακών!

@. Ούτε στα καλύτερα των ονείρων του δεν είχε δει το πόσο εύκολο …πενταετές έργο θα είχε στα ΠΕΣΥ!

@. Και να δείτε, πως ούτε τον κανονισμό δεν θα αλλάξει!

@. Παρότι το είχε στα υπ’ όψιν του!

@. Άντε, άλλες δέκα συνεδριάσεις για τα σκουπίδια και το …φάγαμε το 2014!

@. Μετά θα έχουμε Εθνικές Εκλογές και οι Σύμβουλοι που έχουν πιστέψει πως …έγιναν πολιτικοί συν τους “επαναπατρισθέντες” μεγαλοπολιτικούς που θα… συμβιβαστούν με την επαρχιακή πολιτικοσκηνή (όπως και ο Τατούλης), θα το φάμε και το…2015!

@. Μετά; Μετά έχει ο…Θεός!                                                                                                          farenews.gr










 
Top