Άνδρας πιάστηκε με 5 συζύγους, 7 αρραβωνιαστικές και 5 φιλενάδες -Ρεκόρ Διγαμίας στην Αυστρία | Πρωτη news sport

Ο Sonko Tijan κάποτε αστειεύτηκε ότι οι Αυστριακοί δεν θα
μπορούσαν να λένε ότι οι μαύροι 
άνδρες χωρίζουν. Αποδείχθηκε λάθος μετά από μια μικρή έρευνα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησε τους ερευνητές στις πέντε συζύγους του, επτά αρραβωνιαστικές και τουλάχιστον πέντε φιλενάδες του, καμιά από τις οποίες δεν γνώριζε την άλλη.
Ο 28χρονος, καταγόμενος από την Γκάμπια, πιάστηκε στα δικά του διαδικτυακά ψέματα, αφού η έγκυος γυναίκα του έκανε μια αναζήτηση στο Facebook για το επώνυμό τους.
Εντόπισε φωτογραφίες ενός άνδρα που έμοιαζε του Tijan στην εικόνα του προφίλ μιας άλλης γυναίκας. Μοιράστηκε ακόμη και το ίδιο όνομα.
Από εκεί ξεκίνησε το ξετύλιγμα του κουβαριού. Αυστριακοί ντετέκτιβ συνεργάστηκαν με τις συζύγους του Tijan και αποκάλυψαν τις σχέσεις του με γυναίκες σε όλη την Αυστρία και την Αφρική.
Ο Tijan έχει τουλάχιστον έξι παιδιά από διαφορετικές γυναίκες και οι 16 κατακτήσεις του κυμαίνονται μεταξύ των ηλικιών 22 και 44.
Ο Tijan χρησιμοποιούσε σύμφωνα με πληροφορίες τις γυναίκες για κατοικία και χρήματα, πείθοντας τες με μια ψεύτικη ιστορία για το πώς ο ίδιος είχε διαφύγει από τη βία του πολέμου στην Αφρική πριν ζητήσει τα χρήματα.
Ζήτησε ακόμη μερικά από τα κοσμήματα τους. Αν οι γυναίκες τον ρωτούσαν, αυτός απλώς εξαφανιζόταν.
Μόλις οι ντετέκτιβ κατανόησαν το μέγεθος του συστήματος του Tijan, άρχισαν να φοβούνται ότι ο ίδιος παραμόνευε νέα θύματα. Με τη βοήθεια του Facebook, κατέστη σαφές ότι Tijan μάζευε νέα κορίτσια.
Η αστυνομία συνεργάστηκε με μία από τις γυναίκες του Tijan και της ζήτησε να δανείζουν στον Tijan περισσότερα χρήματα. Οι αστυνομικοί όρμησαν όταν έφτασε.
Ο Tijan φέρεται να έχει το ρεκόρ για διγαμία στην Αυστρία. Ο Tijan θα πρέπει να περάσει λίγο χρόνο με τον άνθρωπο που γέννησε 34 παιδιά με διαφορετικές γυναίκες για να μάθει το μάθημά του.
Αόρατα Γεγονότα
 
Top