Αυτά είναι τα πιο συχνά στιλιστικά ΛΑΘΗ! | Πρωτη news sport


Όλοι έχουμε υποκύψει σε κάποιο στιλιστικό ατόπημα,ίσως και από απροσεξία είτε επειδή αλλιώς το είχαμε φανταστεί και αλλιώς μας βγήκε τελικά!



Αυτά είναι τα πιο συχνά και τραγικά στιλιστικά λάθη που κάνουμε!



1. Οι εμφανείς ετικέτες σχεδιαστών και πόσο μάλλον ένα συνονθύλευμα από μάρκες- μια τσάντα με το διπλό πλεγμένο «C», ένα φούτερ «τάδε» και μια ζώνη με τη «γνωστή σκακιέρα» – σε ένα μόνο σύνολο. Όλα αυτά είναι ωραία αν μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά, φορέστε τα όμως με μια λεπτότητα και όχι τόσο κραυγαλέα.


2. Να φοράτε πολλές τάσεις σε ένα μόνο outfit. Το μόνο που θα κερδίσετε θα είναι ένα υπερφορτωμένοσύνολο, άνευ ουσίας. Σκεφτείτε ένα πόντσο – ηχηρή τάση για φέτος – με ένα μικροσκοπικό τσαντάκι – επίσης τάση – με ένα ζευγάρι μπότες εμπνευσμένες από τα mod. Αντ” αυτού επιλέξτε εκείνη την τάση που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο.


3. Να φορέσετε κάτι μόνο και μόνο επειδή αποτελεί hot trend
ασχέτως αν σας κολακεύει ή αν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Καταλήγοντας να μοιάζετε με κακό αντίγραφο της όποιας τάσης. Καλύτερα να προσπαθήσετε να είστε ειλικρινής σχετικά με το τι λειτουργεί καλύτερα επάνω σας.


4. Στο κυνήγι για την εύρεση του τέλειου ρούχου και της άπληστης
εξερεύνησης για όλα τα δρώμενα της μόδας, είναι φορές που παρασυρθήκαμε και επιλέξαμε κάτι που ταίριαζε μοναδικά στην Karlie Kloss – με ύψος 1,85 – ή στην Rihanna – η οποία η είναι μια κατηγορία από μόνη της. Οπότε το να αγοράζετε πράγματα μόνο επειδή θα θέλατε, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έπρεπε κιόλας.


5. Υπερβολικά πολλά αξεσουάρ,
το να φοράτε ένα καπέλο, μαζί με ένα φουλάρι ή ένα κολιέ στο λαιμό, καταλαβαίνετε και από μόνες σας πως συγκεντρώνετε πολλά πράγματα στη γύρω περιοχή. Προτιμήστε καλύτερα τη μινιμαλιστική αισθητική των πραγμάτων, αν κάπου εξαρχής αμφιβάλλετε.


youweekly.gr
 
Top