ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...«Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ»ΒΙΝΤΕΟ | Πρωτη news sport

Χθές πραγματοποιήθηκε η συνάντηση όλων των
υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων , εκλεγμένων και μη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Π.Καλλίρη , όπου συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσης και οι προτάσεις για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.


Η συνεδρίαση κράτησε αρκετές ώρες , τονίστηκε απ όλους τους παρευρισκόμενους η σημασία της πραγματοποίησης τέτοιων συναντήσεων που προτάσσουν την συμμετοχή και τη δημοκρατία .
Στις 2/10/2014 είχε πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση με τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε Κορινθίας .
Οι συναντήσεις αυτές με την παρότρυνση και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π.Τατούλη θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα διότι μέσα απ αυτή τη συνεργασία προκύπτουν νέες ιδέες και προτάσεις που στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και την ανάδειξη σημαντικών προβλημάτων από κάθε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας.Σ.Σ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.....ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!
     
 
Top