ΗΜΕΡΙΔΑ -ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΓΕΦΥΡΕΣ» | Πρωτη news sport


Οι συντελεστές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας-Πελοποννήσου
«Γέφυρες», διοργανώνουν ημερίδα όπου θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο μικρό Θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου, την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στις 12 π.μ.
Στην ημερίδα θα γίνει απολογισμός του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” και του “'Άθλος + Ενέργεια” και θα προβληθούν στιγμιότυπα από τις διάφορες δραστηριότητες του φετινού φεστιβάλ  "ΓΕΦΥΡΕΣ" 2014.
Επίσης, θα τιμηθούν και θα δοθούν τα πιστοποιητικά στους εθελοντές και στους υποστηρικτές του 1ου  ημι-μαραθώνιου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων “Αρχαίες Θέρμες - Ναός Ακραίας Ήρας”.
Οι συντελεστές του φεστιβάλ θα χαρούν να δουν άλλη μια φορά από κοντά, όσους συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξήχθη και εφέτος με επιτυχία στη Κόρινθο και το Λουτράκι. Στην εκδήλωση θα παραστούν σκηνοθέτες και εκπρόσωποι ταινιών που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο  φεστιβάλ.
Μέσα σε αυτά πλαίσια  σημαντική είναι η παρουσία των φορέων, των όμορων Δήμων καθώς και των πολιτών που ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα στην Κορινθία και στην ευρύτερη περιοχή. Η  προσέλευση όλων των ενδιαφερομένων σε μια εποικοδομητική συζήτηση, με επίκεντρο την κατάθεση προτάσεων για συνεργασία στην επόμενη διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, αποτελεί ένα επιπλέον σημαντικό βήμα για την περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού αυτού.
.




 
Top