ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | Πρωτη news sport

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ Απεργία Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.
Η χώρα ζει με χαρακτηριστικά ανθρωπιστικής κρίσης.
Τεράστια ανεργία, μαζικές απολύσεις , μειώσεις μισθών και συντάξεων , κατάργηση συλλογικών συμβάσεων , ιδιωτικοποιήσεις κορμών της εθνικής οικονομίας ,η φορολεηλασία του λαού συνεχίζετε , οι ανασφάλιστοι είναι πια εκατομμύρια .
Με το πρόσχημα της υποτιθέμενης «εξόδου από τα μνημόνια» αλυσοδένετε η χώρα και ο λαός για τα επόμενα χρόνια με νέου τύπου και ονομασίας μνημόνια .
Η πρόθυμη κυβέρνηση δια χειρός υπουργού εργασίας είναι έτοιμη να ενδώσει για :
Νέο ασφαλιστικό ,ομαδικές απολύσεις ,συνδικαλιστικός νόμος, αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων ,επικουρικές συντάξεις ,συνέχιση του ΕΝΦΙΑ ,αποδόμηση του κοινωνικού κράτους , κατάργηση της δωρεάν παιδείας και σύγχρονη δουλεία των εργαζομένων με θεσμοθέτηση της απλήρωτης εργασίας .
Στην υπόθεση αυτήν δεν χωράει καμιά άλλη σκέψη από το να ξεσηκωθούν όλα τα συνδικάτα, πανστρατιά για την απεργία , να μπούμε σε νέα τροχιά κινητοποιήσεων και αντιστάσεων , ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών .
Αν όχι τώρα πότε;
Αν όχι εμείς ποιοι;
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 NOEMBΡΗ
ΩΡΑ 10:30 π.μ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
Top