ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ | Πρωτη news sport


ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
«ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΠΙΟΥ»
ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ : ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ
Το ΚΕΚ PRACTICA ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, πρόκειται να υλοποιήσει στην Κόρινθο, στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015, 1 επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 20 ωφελούμενους ανέργους με τα εξής χαρακτηριστικά :
Μακροχρόνια άνεργοι, Μετανάστες, Παλιννοστούντες, Άτομα με πολιτισμικές ή θρησκευτικές ιδιαιτερότητες
Απόφοιτοι λυκείου, γυμνασίου, δημοτικού, ή αναλφάβητοι

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 550 ώρες και οι συμμετέχοντες επιδοτούνται με 5,00 € / ώρα κατάρτισης. Η προκατάρτιση και η θεωρητική κατάρτιση θα υλοποιηθεί στο ΚΕΚ Z-INVEST, Αγίου Γεωργίου 84, στην Κόρινθο. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, το 15% των καταρτιζομένων θα προσληφθούν από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις πρακτικής, για 70 ημερομίσθια πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι παρακαλούνται να περάσουν τη διαδικασία εξατομικευμένης προσέγγισης στο ΚΠΑ / ΟΑΕΔ Κορίνθου και να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6940-906131, 2610-226652, ή να προσέλθουν στη διεύθυνση ( Κόρινθος, Εθν. Αντίστασης 5, β’ όροφος, γραφείο Β3 ) καθημερινά ώρες 8:00 – 16:00, για αιτήσεις συμμετοχής.
Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Παρεμβάσεις υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων από πιστοποιημένα Εξειδικευμένα Κέντρα Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ) και απεξαρτημένων ατόμων ή ατόμων υπό απεξάρτηση, καθώς και από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης». Οι φορείς συγχρηματοδότησης είναι η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΚΤ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης







 
Top