Να σκάσει η βόμβα! | Πρωτη news sport

Οβίδες που έριξε χθες ο Μελισσανίδης κατά του Μαρινάκη είναι η αρχή του πολέμου που από δω και πέρα θα γίνεται με όλα τα μέσα που διαθέτει η κάθε πλευρά.

Ο μεν θα βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του δε και ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Καθόλου παράξενο να γκρεμοτσακιστούν και οι δύο την ώρα που θα προσπαθούν να ρίξουν ο ένας τον άλλο στα τάρταρα.

Το καλό είναι ότι μαθαίνουμε και αποκτάμε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη εικόνα για...
το τι ακριβώς γίνεται και παίζεται στο ποδόσφαιρο. Αύριο - μεθαύριο θα βγει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και θα απαντήσει με ανάλογες αποκαλύψεις, ατάκες και κατηγορίες, οπότε θα πληροφορηθούμε και την άλλη πλευρά του φεγγαριού που φωτίζει τα γήπεδά μας.

Όμως υπάρχει και το κακό ενδεχόμενο. Τίποτα απ' όλα αυτά να μην μπορούν ή να μην αφήσουν να αποδειχτούν δικαστικά. Γιατί αυτό είναι το κυρίως ζητούμενο.

Πολύ πιθανό δηλαδή να καταδικαστούν κάποια στιγμή και οι δύο, ο ένας για συκοφαντική δυσφήμιση του απέναντι. Και τότε όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά θα εξελιχθούν σε ένα τεράστιο επικοινωνιακό βεγγαλικό, που όταν σβήσει θα έχουμε μείνει όλοι... βλάκες!

Για να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι την πιθανότητα να είμαστε στο τέλος μπροστά σ' ένα σκηνικό με σειρά από «αναπόδεικτες» κατηγορίες στο... χέρι, που θα μας δίνουν μεν την εικόνα της σάπιας κατάστασης, χωρίς όμως καμία ουσιαστική επίπτωση σε κανέναν.

Υπάρχουν επίσης σε εκκρεμότητα (για πόσο ακόμα;) οι δύο μεγάλες υποθέσεις που ταλαιπωρούν εδώ και τρία - τέσσερα χρόνια.

Η μία είναι για τα «στημένα» του 2011. Η άλλη, η έρευνα για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο, αρχηγό της οποίας ο Μελισσανίδης έδειξε χθες στα ίσια τον Μαρινάκη, ο οποίος είναι και επίσημα ύποπτος.

Και το ουσιαστικό είναι η τελική τύχη που θα έχουν όλες αυτές οι δικαστικές ιστορίες.

Μακάρι λοιπόν να σκάσει η βόμβα για την οποία μίλησε ο Μελισσανίδης, η οποία «θα πάρει πολλούς μαζί της». Μακάρι να σκάσει, κι ας τους πάρει όλους. Το ποδόσφαιρο δεν τους έχει τόσο μεγάλη ανάγκη, όσο νομίζουν...


Νίκος Ασημακόπουλος 
από efsyn
 
Top