Καμμένος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Μονόδρομος οι εκλογές | Πρωτη news sport

Βέβαιος ότι οι επιπτώσεις στην οικονομία θα φανούν
πριν από τις εκλογές φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν κρύβει τον διακαή του πόθο, να δει τη θυγατέρα του Ντόρα Μπακογιάννη σε ρόλο πρωταγωνιστικό, με ταυτόχρονη απομάκρυνση του σημερινού πρωθυπουργού
Είναι φανερό ότι θεωρεί τελειωμένο τον Αντώνη Σαμαρά, όπως και τον Βαγγέλη Βενιζέλο επίσης. Η λύση που προωθεί είναι μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και σε αυτήν την περίπτωση δεν κρύβει τον διακαή του πόθο, να δει τη θυγατέρα του Ντόρα Μπακογιάννη σε ρόλο πρωταγωνιστικό, με ταυτόχρονη απομάκρυνση του σημερινού πρωθυπουργού, στον οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρήσει πολιτικές συμπεριφορές του παρελθόντος που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση της κυβέρνησής του. «Αυτοί», εννοώντας τους Σαμαρά - Βενιζέλο, θα φύγουν μαζί και η ζημιά θα έχει γίνει πριν από τις εκλογές είναι η άποψη του επίτιμου, έτσι όπως μεταφέρεται από το στενό του περιβάλλον.

Με λίγα λόγια, είναι έκδηλο ότι ενθάρρυνε τον αρχηγό των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο να συνεχίσει να τηρεί σκληρή στάση στην υπόθεση εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και να τον βγάζει από το δίλημμα ότι η χώρα υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί εξαιτίας των επιλογών του. Προφανώς, κάπως έτσι αντιλαμβάνεται τη συναίνεση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.«Οι εκλογές είναι μονόδρομος. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Δεν θα δώσουμε το φιλί της ζωής στον κ. Σαμαρά και στον κ. Βενιζέλο» ανέφερε σε δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία της Αραβαντινού ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας πως «ο επίτιμος μού ζήτησε να βρεθεί μια λύση συναίνεσης, όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου θα μπορέσουν να έχουν μια εθνική πολιτική για να διαπραγματευτούν». 
 πρόεδρος  των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος 
«Αυτήν τη στιγμή έχουμε μπροστά μας δύο μνημόνια που θα οδηγήσουν στη δήμευση της περιουσίας των πολιτών και στην εξαθλίωση των συνταξιούχων. Αυτά τα δύο μνημόνια δεν μπορούν να περάσουν από την ελληνική κοινωνία» επεσήμανε.
Παράλληλα, τόνισε ότι «ο λαός πρέπει να πει πρώτα τη γνώμη του», ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μιας συμφωνημένης ημερομηνίας εκλογών υπογράμμισε ότι «κάτι τέτοιο προϋποθέτει την υπογραφή μνημονίου».
ξεκαθάρισε ότι δεν του ζητήθηκε να στηρίξει τον Σταύρο Δήμα και ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρέπει να βρεθεί λύση πριν από τις εκλογές.
 
Top