Θερμή υποδοχή στον Γ. Παπανδρέου: "Γιώργο πάρε πρωτοβουλία" | Πρωτη news sport


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Γιώργο Παπανδρέου
όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος Α.Παπανδρέου, στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης λίγο πριν τις 20.00, ενώ όταν ανέβηκε στο βήμα οι συγκεντρωμένοι στην αίθουσα, που ήταν γεμάτη κόσμο από νωρίς, χειροκροτούσαν και φώναζαν συνθήματα όπως "Γιώργο πάρε πρωτοβουλία" και "Γιώργο μαζί για την αλλαγή"."Δεν με συγκίνησε ποτέ η κυβέρνηση, την καρέκλα την έβλεπα μόνο ως μέσο για να εξυπηρετήσω το λαό", είπε ο Γιώργος Παπανδρέου. "Είναι ψευτοδίλημμα το ποιος θα σκίσει πιο γρήγορα το μνημόνιο. Και οι μεν και οι δε επιδίδονται σε αντιμνημονιακά αδιέξοδα. Από το μνημόνιο αργά ή γρήγορα θα βγούμε, το θέμα είναι η έξοδος από όλα όσα μας οδήγησαν εκεί", τόνισε μεταξύ άλλων.
"Η πρώτη ψηφοφορία επιβεβαίωσε πως η πρότασή μου για άρση του αδιεξόδου ήταν η σωστή", σημείωσε, ενώ ζήτησε διεθνή συνδιάσκεψη για να συζητηθεί το δημόσιο χρέος."Δεν μιλάμε για τρίτο πόλο ή συμπληρωματική πολιτική δύναμη. Να αναβιώσουμε το κίνημα των προοδευτικών αξιών. Αναζητούμε όλοι μια καινούρια αρχή. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δικιά σας φωνή", είπε.

"Να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση, στη βάση, με αυτοοργάνωση, να γίνουμε τώρα πρώτοι εμείς η αλλαγή! Αξίζει κάθε πρωτοβουλία για το μέλλον μας", υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρώην υπουργός Τύπου Γιώργος Πεταλωτής, αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την ευρύτερη περιοχή.
 
Top