Η κάλπη πήγε στην Αγία Ρουμέλη δεν πάνε όμως οι ψηφοφόροι | Πρωτη news sport

Μπορεί η δικαστική αντιπρόσωπος
να έφτασε τελικά με Super Puma στην Αγία Ρουμέλη το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί χωρίς... τους ψηφοφόρους!Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νότια, με ισχυρούς νοτιάδες και βροχή, καθιστούν αδύνατη τη μετάβαση των εκλογέων στην Αγία Ρουμελή ακτοπλοϊκώς.
Έτσι, ο μοναδικός τρόπος για να ψηφίσει κάποιος στην Αγία Ρουμέλη είναι να διασχίσει το μονοπάτι από τον Αη Γιάννη. Πρόκειται για μια απόσταση περίπου 20χλμ και για να την ολοκληρώσει κάποιος, χρειάζεται περίπου 2 ώρες.

Η πλειοψηφία των εκλογέων στην Αγία Ρουμέλη (129) κατοικεί στα Χανιά και σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, περίπου 110 άτομα που μένουν αλλού, δεν πρόκειται να ψηφίσουν...Το μήνυμα ενός αναγνώστη του Flashnews,gr που υπογράφει ως "Ένας Αγιορουμελιώτης", τα λέει όλα.

Το παραθέτουμε αυτούσιο:

"Η κάλπη πήγε με super puma,εμείς;"

"Στις αυτοδιοικητικές εκλογές το καλοκαίρι οι κάτοικοι της Αγίας Ρουμέλης απείχαν από την κάλπη ζητώντας τα αυτονόητα (δρόμο ή λιμάνι) για τη σύνδεση του χωριού μας με τον έξω κόσμο ! Τώρα απέχουν άθελα τους λόγω καιρού προς απόδειξη των προβλημάτων που τους ταλανίζουν τόσα χρόνια. Από τη Δευτέρα δεν έχει πάει καράβι στην Αγία Ρουμέλη και με τα δεδομένα της ΕΜΥ ούτε και όλη την επόμενη εβδομάδα, οι άνθρωποι εκεί κάνουν τον σταυρό τους μη συμβεί κάτι σοβαρότερο από τις εκλογές για να τους βγάλουν στην τηλεόραση !!!"
 
Top