«Μπούκαραν» με μαχαίρια σε παντοπωλείο στα Καρυώτικα!- Θύματα 82χρονος και 75χρονη | Πρωτη news sport

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται:
«Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε κατάστημα-παντοπωλείο ηλικιωμένου Έλληνα και αφού ακινητοποίησαν, με την χρήση σωματικής βίας, αυτόν και την σύζυγο του, αφαίρεσαν συνολικά χρήματα, κοσμήματα, τσιγάρα καθώς και τα κλειδιά της οικίας τους.
Ακολούθως, οι δράστες μπήκαν στην οικία των παθόντων και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου».
ΣΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr οι δράστες μπήκαν αρχικά σε
παντοπωλείο στο τοπικό διαμέρισμα Καρυώτικα του δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ από το πορτοφόλι του 82χρονου και 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Επίσης αφαίρεσαν κοσμήματα και τσιγάρα.

Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν στο σπίτι των παθόντων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και εισέβαλαν στο παντοπωλείο με την απειλή μαχαιριών. Στο παντοπωλείο εκτός από τον 82χρονο βρισκόταν και η 75χρονη σύζυγός του!

korinthiannews.
 
Top