Ο Γίαννης Πανούσης στην Κόρινθο... μας« άνοιξε τη καρδιά» γεμίζουν πάλι το στρατόπεδο μετανάστες!!! -ΦΩΤΟ | Πρωτη news sport

Στην Κόρινθο μετέβη,ο Υπουργός Δημόσιας
Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης όπου συναντήθηκε με Αξιωματικούς και εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων,

καθώς επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, και με τους επικεφαλείς των Πυροσβεστικών Αρχών Πελοποννήσου.

Ο κ. Πανούσης συναντήθηκε με αστυνομικούς και πυροσβέστες, διαβεβαιώνοντας τους ότι η νέα πολιτική ηγεσία βρίσκεται στο πλευρό τους και ότι γνωρίζει τόσο τα θεσμικά, όσο και τα άλλα αιτήματα που έχουν και τα οποία θα συζητηθούν μετά τον Ιούνιο.

Αναφορικά με τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών, ο κ. Πανούσης εξέφρασε τον προβληματισμό του ότι είναι πολύ πιθανόν να ξαναγεμίσουν, αφού όπως σημείωσε, μόλις χθες μπήκαν στην Μυτιλήνη 800 νέοι μετανάστες κι αναμένεται αύξηση της εισροής μεταναστών το καλοκαίρι, επισημαίνοντας ότι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας είναι δύσκολο να φυλαχτούν.
Επιπλέον συμπλήρωσε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει σύσκεψη με τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση της κατάστασης, γιατί η χώρα «δεν αντέχει άλλους μετανάστες».








 
Top