ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΤΑ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ !!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ | Πρωτη news sport

Ο Περιφερειάρχης είπε «από σήμερα,
θα μαζεύονται τα σκουπίδια και από αύριο θα αρχίσουν να τοποθετούνται σε περίπου 30 σημεία για να είναι εύκολη η μεταφορά τους στο νόμιμο αδειοδότημενο χώρο όπου εκεί θα γίνει η διαχείριση τους».
Ο Περιφερειάρχης δεν ανακοίνωσε σε ποια περιοχή θα πάνε τα σκουπίδια, απέκλεισε όμως ότι τα σκουπίδια θα πάνε στη χωματερή Λεβιδίου ή σε οποιαδήποτε άλλη χωματερή.
Σε συνέχεια των δηλώσεων του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη μίλησε η ηχω του ΤΑΤ αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου, η οποία αναφέρθηκε στη σκληρή δουλεία που έκανε το Σαββατοκύριακο η Περιφέρεια Πελοποννήσου,προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να αποφορτιστεί η πόλη από τα απορρίμματα, που στην κυριολεξία την πνίγουν καθημερινά Αρχικά, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου ανακοίνωσε ότι θα δοθούν 300.000 ευρώ για να υλοποιηθεί η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και στο Δήμο, για να φύγουν τα σκουπίδια που είναι συσσωρευμένα στην Τρίπολη.
Επίσης, είπε ότι τα σκουπίδια θα συγκεντρωθούν σε 30 διαφορετικά σημεία της Τρίπολης, πριν μεταφερθούν σε νόμιμα αδειοδοτημένο χώρο. Τα 30 αυτά σημεία θα υποδειχτούν από τιε τεχνικές υπηρεσίες.
Όλες οι παρατάξεις μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο ρωτούν να μάθουν ΠΟΥ θα πάνε τα σκουπίδια της Τρίπολης, σε ποιο σημείο θα μεταφερθούν…
«Εκτός Νομού Αρκαδίας» λέει η σύμβαση, «εκτός Περιφέρειας» λέει η Ντίνα Νικολάκου.
- www.kalimera-arkadia.gr
.Μεταξύ άλλων,σχολίασαν  και τα συνθήματα των κατοίκων οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί, χαρακτηρίζοντάς τα υβριστικά Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλ. Στρατηγάκος τόνισε ότι το σύνθημα το οποίο φώναζαν προσβάλλει τους πολίτες οι οποίοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.Το επίμαχο σύνθημα έλεγε: «Παυλή, δεν κανείς ούτε για τσοπάνης».Σιγά ρε συντροφε  μη  πικραθούν τα πρόβατα
 
Top