Τραγωδία για την Kόρινθο ζήτημα ημερών να αρχίσουν τα πούλμαν να φέρνουν καραβιές...προσφύγων! | Πρωτη news sport


Ολα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες
η “φιλομεταναστευτική” πολιτική της κυβέρνησης και οι παλλινωδίες θα πλημμυρίσουν το 6ο Σύνταγμα Πεζικού με παράτυπους μετανάστες ή όπως αλλοιώς τους λέει η κα.Τασία.
Το Κέντρο της Κορίνθου είναι έτοιμο και όχι μόνο δεν θα κλείσει όπως έχουμε γράψει πολλές φορές αλλά θα γεμίσει με μετανάστες.
Η ανείπωτη τραγωδία για την πόλη θα είναι να το κάνει η κυβέρνηση ανοικτό κέντρο φιλοξενίας…!
Η πόλη θα βρεθεί σε πρωτόγνωρες συνθήκες που δεν έχει φανταστεί κανείς…!
Είναι κατά την γνώμη μας θέμα ημερών να αρχίσουν τα πούλμαν να φέρνουν καραβιές μεταναστών στην πόλη.
Δεν υπάρχει άλλο κέντρο έτοιμο αυτή την στιγμή….!
Τα εξαγγελλόμενα «λουκέτα» στα κέντρα κράτησης της χώρας, μετατράπηκαν σε «ανοικτές θύρες», μόλις σε τρεις μήνες, από τα ίδια κυβερνητικά στόματα, αναζητώντας νέους χώρους στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Αττική,προκειμένου να μετατραπούν σε… ανοικτές δομές.
Τα κυβερνητικά στελέχη που υποστήριζαν μέχρι χθες ότι οι μετανάστες θα πρέπει να αφήνονται ελεύθεροι προσαρμόζονται πλέον στις συνθήκες βλέποντας ότι 500 άνθρωποι κατά μέσο όρο περνούν κάθε μέρα στην Ελλάδα από το Αιγαίο πλημμυρίζοντας τα νησιά.
Ξέρουν, επίσης, τις πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, σύμφωνα με τις οποίες στα παράλια της Τουρκίας βρίσκονται περίπου 2.000.000 μετανάστες που περιμένουν την ευκαιρία να εισέλθουν στην Ελλάδα με την ελπίδα να μεταβούν στη συνέχεια σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Υπό αυτές τις συνθήκες οι αρμόδιοι υπουργοί προσπαθούν σε συνεργασία με τις περιφέρειες και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να βρουν ειδικούς χώρους παραμονής για μετανάστες σε κλειστούς χώρους.                                                                                                                .moriasnews
 
Top