ΣΕΓΕΣ Κορινθίας-πρός ΔΕΗ να επεκτείνεται σε 10 τουλάχιστον από 6 τις δόσεις των μηνιαίων λογαριασμών... | Πρωτη news sport


Προς: Πρόεδρο & Διευθ. Σύμβ.
ΔΕΗ Κο Παναγιωτάκη Εμμανουήλ
Κε Πρόεδρε, καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων και παρακλήσεων από πάρα πολλούς συναδέλφους επαγγελματίες της εστίασης, όλων των περιοχών του Νομού, για παρέμβαση του σωματείου μας Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. προς την ΔΕΗ και την διοίκηση της. Εκκλήσεις να σας μεταφέρουμε την αντικειμενική τους αδυναμία για ανταπόκριση στην ασφυκτική πίεση του μικρού αριθμού δόσεων διακανονισμού οφειλών προς την επιχείρησή σας, με ταυτόχρονη πληρωμή των τρεχόντων λογαριασμών.

Σας μεταφέρουμε επίσης την καθημερινή αγωνία μας, για κάλυψη των εξόδων λειτουργίας των καταστημάτων μας αφού 5 χρόνια τώρα καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα καταστήματά μας ανοικτά όσο και τις θέσεις εργαζομένων σε αυτά.

Θέλουμε και σας ζητούμε λοιπόν, προσβλέποντας στην δυνατότητα της επιχείρηση σας αλλά και την γνώση σας περί της αντικειμενικής διευκόλυνσης αποπληρωμής υπολοίπων, να επεκτείνεται σε 10 τουλάχιστον από 6 τις δόσεις των μηνιαίων λογαριασμών με ενσωματώσεις, και σε 12 από 8 δόσεις των διμηνιαίων λογαριασμών. Το επίσης σοβαρότατο θέμα της προκαταβολής 20% με 4 δόσεις στις περιπτώσεις αθέτησης ρυθμίσεων, να μειωθεί η προκαταβολή στο 10% και να επεκταθούν οι δόσεις σε 7 τουλάχιστον.

Γνωρίζοντας την προσπάθεια των συναδέλφων για συνεπή ανταπόκριση στις γενόμενες ρυθμίσεις τους , παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε με την δεδομένη ευαισθησία σας το ρεαλιστικό αίτημα μας και να αποφασίσετε υπέρ της εφαρμογής των αλλαγών του αιτήματός μας.

Η συνεργασία μας με αμοιβαίες υποστηρικτικές αποφάσεις, θα μας καταστήσει βιώσιμους και θα διατηρήσει την καλή διαχρονική σχέση που έχει ο κλάδος με την επιχείρησή σας.

Ευχαριστούμε εκ προοιμίου για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση σας στο θέμα μας, είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Με Εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ντούσικος

Σωματείο Επαγγελματιών

Γαστρονομίας Εστίασης και Συμποσίου Νομού Κορινθίας

Δαμασκηνού 25 τκ 201 00 Κόρινθος Ελλάς

Τηλ./ Φαξ. 27410 74940 / 6980420173 / 6979118256


 
 
Top