Συναρπάζει το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις σήμερα η υπερειδική διαδρομή της Κορίνθου στο λιμάνι της πόλης | Πρωτη news sport

Θέαμα και συναρπαστικές μάχες απόλαυσαν
οι θεατές κατά την πρώτη ημέρα του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, που συνεχίζεται σήμερα την Παρασκευή με επτά ειδικές διαδρομές μήκους 72,65 χιλιομέτρων.Άνοιξε η αυλαία του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις. Ο αγώνας με τη διεθνή αίγλη, καθώς προσμετράει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων σημαδεύτηκε από τον βροχερό καιρό, ο οποίος δυσκόλεψε πληρώματα και οργανωτές. Συγκεκριμένα, οι δύο από τις τρεις ειδικές της ημέρας ήταν βρεγμένες, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στους αγωνιζόμενους.
Το τέλος της πρώτης ημέρας βρήκε τους “Pedro”-Baldaccini να φιγουράρουν στην κορυφή.Το αγωνιστικό μενού της Παρασκευής είναι πλούσιο, καθώς περιλαμβάνει 7 ειδικές διαδρομές. Η αρχή θα γίνει με το Μελετάκι, ενώ στη συνέχεια τα πληρώματα της κατηγορίας Sporting θα αγωνιστούν στις ειδικές Μέγαδα και Σχίνο. Καινοτομία του αγώνα αποτελεί η υπερειδική διαδρομή της Κορίνθου στο λιμάνι της πόλης, η οποία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου το μεσημέρι της Παρασκευής. Έπειτα, οι αγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν στις ειδικές Άγιος Ιωάννης, Πίσσια και Αλεποχώρι, επιστρέφοντας το απόγευμα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Το βράδυ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το δύσκολο έργο των μηχανικών, οι οποίοι θα μετατρέψουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα από ασφάλτινα σε χωμάτινα, ενόψει του τρίτου σκέλους.
 

 
 
Top