Συνέντευξη τύπου απο τον Πρόεδρο στα γραφεία του ΣΕΓΕΣ | Πρωτη news sport

Με σκοπό την ενημέρωση του κοινού
και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις εστίασης, σας παρακαλούμε να παραβρεθείτε στην συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στα γραφεία του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. στην οδό Δαμασκηνού 25 στην Κόρινθο, αύριο 29/5/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11,30.
Ένα ακόμα σοβαρότατο θέμα Δημοκρατίας διακυβεύεται και βρίσκεται στα πρόθυρα καταστρατήγησης του δικαιώματος της ελεύθερης πρόσβασης στην εργασία και επιχειρείτε φακέλωμα και περιορισμός από την Ελληνική Αστυνομία.
Κατά του νόμου – Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων – στρέφεται η αστυνομία, καθώς ζητά να εκδίδει άδεια εργασίας, πριν προσληφθεί ένας εργαζόμενος.
Συγκεκριμένα με τον νόμο 3919 “Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων” όπου για την πρόσβαση σε επαγγέλματα και την άσκησή τους ισχύει η αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας (άρθρο 5 παρ. 1 του Συντάγματος), η διεύθυνση της αστυνομίας, ζητά να εξαιρεθεί η “ελευθερία της εργασίας” και να ελέγχεται πλέον από την αστυνομία που θα εκδίδει “άδεια εργασίας” !!!
Επίσης ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.                                                                                                                                            Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ντούσικος

 
Top