Ένας αληθινός δάσκαλος στο 3ο λύκειο του συνοικισμού της Κορίνθου...! | Πρωτη news sport

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

Αγαπητοί μας μαθητές και μαθήτριες,
τώρα που έχει αρχίσει για καλά η σχολική χρονιά, τώρα που γνωρίζετε ήδη τις τάξεις σας και τα τμήματά σας , τώρα που έχετε ουσιαστική επαφή με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σας , τώρα εμείς οι καθηγητές και ο διευθυντής σας θέλουμε να σας απευθύνουμε κάποιες ευχές και σκέψεις.
Καλή, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά!!!!!!
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματά σας, βιώνουμε το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε εδώ και ΜΑΖΙ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες.
Ευχόμαστε στα παιδιά της Γ τάξης καλή επιτυχία στους στόχους τους. Είμαστε συνοδοιπόροι στις προσπάθειές σας και θα προσπαθήσουμε πολύ να σας βοηθήσουμε ώστε επιτύχετε ό,τι ονειρεύεστε. Στους μαθητές της Β τάξης , την δημιουργική ομάδα του σχολείου μας, γνωρίζετε ήδη πολύ καλά ότι στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε ώστε να θέσετε τα θεμέλια για την προσωπική και ουσιαστική σας οργάνωση και αυτοβελτίωση. Στα παιδιά της Α τάξης , που τώρα γνωρίζουν το Λύκειο θα πούμε ότι στις αγωνίες και τα ερωτήματά σας , στις ανησυχίες και στους προβληματισμούς σας, θα μας αναζητήσετε και θα μας βρείτε δίπλα σας , μαζί σας, να σας συμβουλεύουμε, να σας ενισχύουμε να δίνουμε λύσεις.
Έχοντας όλα αυτά υπόψη μας θα θέλαμε να σας προτείνουμε να αγαπήσετε και να πιστέψετε τον εαυτό σας , να έχετε εμπιστοσύνη στους καθηγητές σας , να συνεργάζεστε και να βοηθάτε τους συμμαθητές σας. Αγαπήστε το σχολείο, τη σχολική ζωή και διαδικασία. Ίσως δεν το γνωρίζετε αλλά εμείς πρέπει να σας πούμε ότι ζείτε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Τα εφηβικά χρόνια είναι ανεκτίμητα χαρείτε τα . Για ένα να είστε σίγουροι: ότι στον αγώνα για να γνωρίσετε και να κατακτήσετε τη γνώση αλλά και τη ζωή, για να μάθετε ουσιαστικά ποιοι είστε και τι σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους δεν είστε μόνοι , είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.!!!!!!!!!     

Αντώνης Σταυρόπουλος
 Διευθυντής στο 3ο  Λύκειο Κορίνθου
 
Top