Γιατί η διοίκηση της Συνεταιριστικής κρύβεται και αφήνει ακάλυπτη την τράπεζα ...? | Πρωτη news sport

Το ότι παίζεται “χονδρό παιχνίδι” στα παρασκήνια της
Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου είναι παραπάνω απο σαφές.
Το ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν δεί το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα και σχόλια που έχουν τρομοκρατήσει τους μικροκαταθέτες και αυτό είναι γνωστό.
Ολα αυτά όμως κυκλοφορούσαν πολλές ημέρες στα παρασκήνια (πριν βγούν στην δημοσιότητα) απο αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Κορίνθου, που έλεγαν ότι “στήνεται παιχνίδι με επιχειρηματίες που θέλουν να αγοράσουν την τράπεζα για ένα κομμάτι ψωμί”.
Αυτά είναι εντελώς γνωστά.
Οπως επίσης ότι “κάποιοι” θέλουν την Τράπεζα και απο την μία και απο την άλλη πλευρά και την θέλουν…”σκοτωμένη”…
Η ανικανότητα της διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας να προστατεύσει το ίδρυμα και τους καταθέτες αυτή την στιγμή βγάζει μάτια.
Ποιός θα πάει να βάλει έστω και ένα ευρώ με όλα όσα ακούγονται.
Φτάνουν οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη και δημάρχων για να αγοράσουν οι Πελοποννήσιοι μετοχές την στιγμή που και σε πανελλήνιο επίπεδο ακούγονται φήμες σκανδάλου;
Γιατί κρύβεται ο πρόεδρος κ. Δαλαμαρίνης και το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας;
Στα κάγκελα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες μικρομέτοχοι συνεταιριστικών τραπεζών, καθώς ένεκα της ανακεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων είδαν την αξία του χαρτοφυλακίου τους να… εξατμίζεται.
Σήμερα το θέμα παίζει το Zougla.gr  και η αναστάτωση έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.
Αν συνεχιστεί αυτό και δεν πάρει θέση άμεσα η διοίκηση τότε η τράπεζε θα οδηγηθεί σε πλήρη απαξίωση και δεν θα μπορέσει να μαζέψει τα λεφτά της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, οπότε η θα κλείσει ή θα δοθεί τσάμπα.
Περιμένουμε την επίσημη απάντση της διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου.
  moriasnews.gr 
 
Top