Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΧ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ | Πρωτη news sport

Επίσημα επισκέφθηκε σήμερα, 1η
Δεκεμβρίου 2015, την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, μετά των κ. Ηλία Ανδρικοπούλου, Δημάρχου Ξυλοκάστρου –στην ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για την ανακήρυξή του ως Επιτίμου Δημότη του εν λόγω Δήμου.
Ο Εξοχώτατος Πρόεδρος Υτης Ευρωστίνης, κ. Ηλία Νιάρρου Προέδρου του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και του κ. Χρήστου Πρωτόπαπα, Προέδρου ΠΟΣΕΑ, προκειμένου να επιδώσει στον Εξοχώτατο Πρόεδρο κ. Προκόπιο Παυλόπουλο Πρόσκληση συνηγορούσα Δημοκρατίας με εγκαρδιότητα αποδέχθηκε την Απόφαση περί ανακηρύξεώς του ως Επιτίμου Δημότη του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, ως και την Πρόσκληση του Σεβ. Ποιμενάρχου μας να παραστεί στην Ιερά Πανήγυρη του Αγ. Ιερομάρτυρος Βλασίου Πολιούχου Ξυλοκάστρου, την 11η Φεβρουαρίου 2016, κατά την οποίαν θέλει πραγματοποιηθεί η Ανακήρυξή του ως επιτίμου Δημότη.

Η τιμή για την Μητροπολιτική μας Επαρχία, στην οποία ανήκει ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, είναι ιδιαίτερα μεγάλη και η χαρά μας ικανή, αφού ο εν λόγω Δήμος γνωρίζει να αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό σε πρόσωπα τα οποία με την ζωή τους και την δημόσια προσφορά τους κοσμούν την δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας και μάλιστα κατά την Τοπική Θρησκευτική Πανήγυρη του Πολιούχου Αγίου τους Ιερομάρτυρος Βλασίου, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη λαμπρότητα στην ημέρα της μνήμης Του, προς ενίσχυση του ευγενούς Λαού της πόλεως Ξυλοκάστρου.   
 
Top