Στό συνέδριο Καρδιολογίας τιμήθηκε ο Ιατρός Βλάσης Πυργάκης για την εν γένει προσφορά στην υγεία | Πρωτη news sport

Την 18η έως 20 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε
στα Τρίκαλα το 5ο Προνοσοκομειακό συνέδριο Καρδιολογίας σε συνεργασία της Καρδιολογικής Κλινικής του Γεν.Νοσ.Γεννηματάς της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Κορίνθου και του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Το συνέδριο αυτό εκτός από τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα για τους νέους συναδέλφους είχε προσανατολισμό σε νέες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας στον τομέα της Καρδιολογίας.
Η παρουσίαση των νεωτέρων επιστημονικών δεδομένων οι ενότητες που ανέπτυξαν οι καταξιωμένοι συνάδελφοι μας εμπλούτισαν με τις γνώσεις τους.
Οι εγκάρδιοι ομιλητές με μεθοδικότητα και καταιγισμό πληροφοριών και γνώσεις μετέφεραν την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις και ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο και επίκαιρα θέματα.
Το Σάββατο το βράδυ στην τελετή έναρξης τιμήθηκε ο Ιατρός Βλάσης Πυργάκης για τα 15 χρόνια Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας και για την εν γένει του προσφορά στην υγεία του Κορινθιακού λαού.
Την Κυριακή τελέσθει επιμνημόσυνη δέηση στην Ι.Μ του Αγίου Βλασίου υπέρ της αναπαύσεως των Ιατρών που έχουν φύγει από κοντά μας.
 
Top