18ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ” | Πρωτη news sport

 Πραγματοποιήθηκε και εφέτος με επιτυχία
στο Δήμο μας, την  Κυριακή στις 26 Ιουνίου του 2016, ο 18ος Αγώνας Δρόμου «Στα Χνάρια του Αποστόλου Παύλου».
Συμμετείχαν 170 αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα, όπου κάλυψαν μια διαδρομή 12 χιλιομέτρων από το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών (Εθνική Οδός Κορίνθου – Επιδαύρου), έως την κεντρική πλατεία της Δ. Κ. Αρχαίας Κορίνθου.
Ο αγώνας πραγματοποιείται κάθε έτος για 18η φορά προς τιμή του Αποστόλου Παύλου, όπου έζησε και δίδαξε στην περιοχή μας, κάνοντας συχνά την διαδρομή μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των  Κεγχρεών (το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων Σταύρος Κεφάλας, ο γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Λούμπας, δημοτικοί  σύμβουλοι της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Κορινθίων ευχαρίστησε τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, τιμώντας και οι ίδιοι με αυτόν τον τρόπο τον Απόστολο των Εθνών και πολιούχο της πόλεως της Κορίνθου Παύλο.
Ευχαρίστησε επίσης όλους τους εθελοντές που η βοήθειά τους ήταν ουσιαστική  για να ολοκληρωθεί με επιτυχία  το σημαντικό αυτό αθλητικό δρώμενο, που προάγει τον αθλητισμό και διαφημίζει τη Κόρινθο και τον Δήμο μας.

Μετά το τέλος του αγώνα εδόθησαν, σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αναμνηστικά μετάλλια, μπλουζάκια, διπλώματα  και κύπελλα.



 
Top