Δεν μένει τίποτα! -…Κάνει φτερά και το κατάστημα της ΔΕΗ στο Κιάτο! | Πρωτη news sport

Από ότι φαίνεται σε λίγο οι Σικυώνιοι θα ψάχνουν με κιάλια για κάποια δημόσια
υπηρεσία προκειμένου να εξυπηρετηθούν! …Μία- μία οι δημόσιες υπηρεσίες φεύγουν!
Από τον πρώην αντιδήμαρχο του δήμου Σικυωνίων κ. Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του:
«Σε κείμενά μου που δημοσιεύονται στα Μ.Μ.Ε  αναφέρομαι  στα  σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Σικυωνίων.[Υποδομές – Νερό -ΧΥΤΑ- καθαριότητα-προστασία του περιβάλλοντος κ.λ.π.]
Μεταξύ των άλλων αναφέρομαι και στη  πλήρη παρακμή που έχει περιέλθει ο Δήμο μας, σε όλα τα επίπεδα και σε όλα σχεδόν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες μας.
Η  παρακμή αυτή, όπως έχω τονίσει,  έχει ονοματεπώνυμο και ταυτίζεται απόλυτα με τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής Σταματόπουλο και συνολικά σχεδόν τη Δημοτική αρχή.
Πολλές φορές αναφέρθηκα  και στη χωριοποίηση του Δήμου Σικυωνίων με την απομάκρυνση όλων σχεδόν των Υπηρεσιών  από τη πρωτεύουσα του Δήμου, τη πόλη του Κιάτου στη Κόρινθο.
Όπως μας ενημέρωσαν μία ακόμα Υπηρεσία απομακρύνεται από τη πόλη του Κιάτου στη Κόρινθο  και αναφέρομαι στο κατάστημα της Δ.Ε.Η. που από 1-10-2016  δεν θα λειτουργεί στη περιοχή μας.
Οι Δημότες μας πλέον είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται στη Κόρινθο για να εξυπηρετηθούν.
Αγαπητοί Συνδημότες τα συμπεράσματα δικά σας.
Η πλήρης  ανυπαρξία του Σταματόπουλου  και σε αυτή την περίπτωση είναι εμφανής. Ούτε μία αντίδραση δεν υπήρξε εκ μέρους του και εκ μέρους της Δημοτικής αρχής για τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν  από την απομάκρυνση των Υπηρεσιών από τη πόλη του ΚΚιάτου που συνεχώς υποβαθμίζεται με σοβαρές συνέπειες  στη πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής».
ΣΣ. Η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου τι λέει για το θέμα; Οι τοπικοί βουλευτές τι λένε; Για να δούμε ποιος θα αντιδράσει…
-Για την αντιπολίτευση στο δήμο Σικυωνίων βλέπετε δεν κάνουμε καμία αναφορά …γιατί δεν υπάρχει λόγος! Τα προβλήματα στο δήμο είναι αρκετά και αυτοί είναι …στον κόσμο τους! Αντιπολίτευση μόνο ο Ζαχαρόπουλος κάνει! Για να δούμε ποιοι από την αντιπολίτευση θα εμφανιστούν ξανά προεκλογικά; …Δεν ξεχνάμε!
 
Top