ΚΟΡΙΝΘΟΣ- Η UNESCO ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ | Πρωτη news sport

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς
& Νήσων δημιούργησεστο Περιγιάλι Κορινθίας σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κ.Κ.Π, τις Κοινωνικές Δομέςγια την Αντιμετώπιση της Φτώχειας, σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής.
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της λειτουργίας της Δομής της Τράπεζας Χρόνου, θα συνεχισθεί για τέταρτη χρονιά η λειτουργίατων τμημάτων κοινωνικής ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.
Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό των Δομών θα βρίσκεται στη διάθεση των μαθητών από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14.00-17.00,με σκοπό την υποστήριξη τους στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων της «Γλώσσας» και των «Μαθηματικών».
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν αίτηση για τη συμμετοχή των μαθητών στη γραμματεία των Δομών(Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας, τηλ: 2741087861), προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
·        Φωτοτυπία Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας.
·        Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο κατατεθειμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος – Ε1, ή Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ./ΚΕΠ εφόσον δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση.
·        Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

·        Κάρτα ανεργίας σε ισχύ.
 
Top