Τεράστιο δέντρο "έπεσε" στην οδό Κολιάτσου στην Κόρινθο...!!! ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα...δείτε βίντεο-φωτό | Πρωτη news sport

 
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές
 σήμερα στην  πόλη  της Κορίνθου.

Συγκεκριμένα σ΄ένα από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, την οδό  Κολιάτσου ,ένα τεράστιο δέντρο που βρίσκεται στο διάζωμα του δρόμου,ξεριζώθηκε από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν από το πρωί στην Κόρινθο  και σωριάστηκε πάνω σε οχήματα, (μηχανάκια και μοτοποδήλατα) παρκαρισμένα.
Ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν περνούσε κανείς και οι καφετέριες που ήταν δίπλα δεν είχαν κόσμο διαφορετικά θα είχαμε θύματα.
Για άλλη μία φορά με την αμέριστη στήριξη της πυροσβεστικής ο δρόμος ,ο οποίος είχε κλείσει για αρκετή ώρα δόθηκε άμεσα στην κυκλοφορία .Να επισημάνουμε στον δήμο Κορινθίων πως στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν και άλλα δέντρα σάπια που αν δεν α;αποσυρθούν άμεσα, κινδυνεύουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε την τύχη με το μέρος μας και να θρηνήσουμε θύματα.
Αξίζει  να σημειώσουμε πως άμεση ήταν και η αντίδραση του αντιδημάρχου Κορινθίων Γιώργου Μουρούτσου ο οποίος έστειλε συνεργείο του δήμου προκειμένου  να συμπαρασταθούν στο έργο της πυροσβεστικής.Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ
                                                         
                                                                       











































 
Top