Έγιναν τα Εγκαίνια στο Assos Christmas Bazaar-βίντεο | Πρωτη news sport

Χθες το απόγευμα έγιναν τα Εγκαίνια
στο «Assos Christmas Bazaar»

πηγή-Korinthostv. gr


Χθες το απόγευμα έγιναν τα Εγκαίνια στο «Assos Christmas Bazaar»
Η οικοδεσπότρια κ. Σοφία Μπαλτά στις δηλώσεις ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τ.Κ Άσσου κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλο την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό για την αμέριστη υποστήριξη ζήτησε από τον κόσμο να υποστηριχθεί και εξέφρασε την επιθυμία της για μία πολλαπλή και ποικιλόχρωμη αγορά .

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ασσου κ. Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος μαζί με τις ευχές του ευχαρίστησε την κ. Μπαλτά για την πρωτοβουλία της στην δημιουργία του Assos Christmas Bazaar αλλά και τους εκθέτες που συμμετέχουν.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπάμπης Καμπούρης ευχαρίστησε την κ. Μπαλτά που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πήρε το ρίσκο να δημιουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι αλλά και τους εκθέτες για την συμμετοχή τους.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλεξόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στάθηκε στις πολύ χαμηλές τιμές που βρίσκει κανείς στο Assos Christmas Bazaar και ζήτησε από τους Κορίνθιους να επισκεφθούν την έκθεση.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Πανταζής συνεχάρη την κ. Μπαλτά και τον κ. Γιαννακουλόπουλο και ζήτησε από τους Κορίνθιους να επισκεφθούν το Assos Christmas Bazaar γιατί τα χρήματα που αφήνουν στην περιοχή τους επιστρέφουν πάλι στην τσέπη του.
















 
Top