ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “Η ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ"ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΦΩΤΟ | Πρωτη news sport

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, στο
Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ οργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου “Η ενοχή της χαράς” του π.Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.
Ο π.Χ.Παπαδόπουλος παρουσίασε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο, τη σημασία της χαράς στη ζωή του ανθρώπου, την παρουσία της στα απλά και καθημερινά πράγματα, παντού και πάντα, καθώς δεν περιορίζεται από τον χώρο και τον χρόνο και φυσικά, το δικαίωμα όλων σ’ αυτήν. Εξήγησε, πώς η δημιουργία ενοχών που έχει ο άνθρωπος για το ότι δεν είναι τέλειος, η διαρκής κριτική γι΄ αυτή την ατέλεια, η επιθυμία ελέγχου των πάντων, η απογοήτευση που προκύπτει όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα έχει φανταστεί, όπως τα έχει οργανώσει στο μυαλό του, η άρνηση της αυτοπαραδοχής - η ανθρώπινη φύση είναι αντιφατική, φως και σκοτάδι - και της αποδοχής των άλλων, η προσκόλληση στα λάθη και η βασανιστική προσπάθεια εξήγησής τους, η ανικανοποίητη επιδίωξη απόκτησης υλικών αγαθών και η αναζήτηση ανύπαρκτων τέλειων συνθηκών αποτελούν εμπόδια στην αναγνώριση και βίωση της χαράς.
Στο τέλος της παρουσίασης, ο συγγραφέας συζήτησε με το κοινό, και υπέγραψε βιβλία του, δεχόμενος συγχαρητήρια και ευχαριστίες.












Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού

tel.6937650867
 
Top