Μάχες φωτιά σε Κόρινθο και Κιάτο στην Α΄ Κορινθίας στην τελευταία αγωνιστική του Α΄ γύρου | Πρωτη news sport



Σήμερα Τετάρτη , στις 3 το απόγευμα
διεξάγεται η εμβόλιμη 14η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, που ήταν προγραμματισμένη για την 7η Ιανουαρίου 2017 και αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Της αγωνιστικής , που αποτελεί και το φινάλε του πρώτου γύρου, δεσπόζουν οι μάχες ανάμεσα στην πρωτοπόρο και Πρωταθλήτρια Χειμώνα Κόρινθο ΄06 και στον Ισθμιακό , στο ΔΑΚ, και του Πέλοπα Κιάτου με τον ΠΑΣ Κόρινθο, στο Κιάτο.

Στο ΔΑΚ η πρωτοπόρος και Πρωταθλήτρια Χειμώνα, Κόρινθος  06 αντιμετωπίζει   τον 4ο της βαθμολογίας ΙσθμιακόΜε νίκη της η 06  θα έχει κάνει ένα ακόμα βήμα  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που οδηγεί στην Γ΄Εθνική.   
Στο Εθνικό στάδιο του Κιάτου διεξάγεται η μεγάλη μάχη της ημέρας μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων του Πέλοπα και του Π Α Σ Κόρινθο που ισοβαθμούν - 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι μιά μάχη καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.Όποια ομάδα νικήσει θα παραμείνει σε τροχιά πρωταθλήματος, ενώ η ηττημένη θα χάσει την κάθε ελπίδα που έχει για τίτλο και άνοδο.   
Στο γήπεδο της Κλένιας ο ουραγός Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου. 
Μπορεί η βαθμολογική διαφορά ανάμεσά τους να είναι αισθητή, με τον Αστέρα να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν (5ος), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Χιλιομοδιώτες έχουν πετάξει λευκή πετσέτα. Ίσα – ίσα που στα τελευταία παιχνίδια οι “ροσονέρι” έδειξαν ότι θα τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στην κατηγορία, σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Οι μπλέ της δυτικής Κορινθίας είναι ένας από τους συλλόγους που ποδοσφαιρικά “δεν μασάνε” απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει παγιωθεί στις πρώτες ομάδες της Α’ κατηγορίας εδώ και μερικά χρόνια και έτσι συνεχίζει την φετινή σεζόν.                                                                                Την ίδια ώρα στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑ" ο έταιρος των ουραγών Ολυμπιακός Λουτρακίου θα προσπαθήσει για την νίκη απέναντι στην Ελλάδα Βέλου, και εδώ ισχύουν τα  ίδια με τον παραπάνω αγώνα. Ειναι μία δύσκολη χρονιά για την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου, ενώ η Ελλάδα Βέλου διανύει περίοδο  φόρμας, άλλωστε το απέδειξε μέσα στον Συνοικισμό επί του ΠΑΣ το Σάββατο, πού ίσως με λίγη τύχη θα έφευγε με το τρίποντο.                                                                                                                      Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός, υποδέχεται τον Τενεάτη, που παρότι δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα, συνέχισε με καλύτερα αποτελέσματα και θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Και οι δύο ομάδες προχώρησαν και στους “8” του κυπέλλου Κορινθίας.                                                                                   Στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι στην επανεμφάνισή τους στης Α’ κατηγορία πραγματοποιούν μια μεστή χρονιά. Μπορεί να μην τα έχουν πάει καλά εκτός έδρας, αλλά έχουν μια σταθερή βαθμολογική συγκομιδή που τους κρατάει ψηλά, στο βαθμολογικό πίνακα.                                                                     Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν θετικό αποτέλεσμα για σιγουρέψουν την παραμονή τους στην κατηγορία όπως και στο Λέχαιο όπου ο τοπικός Ηρακλής μάχεται με την Θύελλα Πετρίου.



    14η Αγωνιστική  ( τελευταία αγωνιστική Α΄γύρου)
    Πανκαμαριακός - Τενεάτης Αθικίων  
    ΣΦΛ Ολυμπιακός -  Ελλάς Βέλου 
    Κόρινθος '06 - Ισθμιακός 
    Ολυμπιακός Άσσου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
    Παννεμεατικός -  Πανσολυγειακός 
    Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Αστέρας Δερβενίου 
    Ηρακλής Λεχαίου -  Θύελλα Πετρίου  
    Πέλοπας Κιάτου -  ΠΑΣ Κόρινθος  
     
    Top