Golden Trump...!!! | Πρωτη news sport

Ενώ στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να λύσει ΚΑΙ το Κυπριακό, ο Πάνος Καμμένος
κάνει μηνύσεις και αγωγές σε δημοσιογράφους, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το παίζει Μητέρα Τερέζα, στις Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν πάρτι με τον Ντόναλντ Τραμπ, λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του.
Το θέμα που έχει προκύψει με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει μέσα μυστικές υπηρεσίες, ακριβά ξενοδοχεία και Ρωσίδες πoυτάνες, οπότε είναι πολύ πιο καυτό από το Κυπριακό που -43 χρόνια μετά την εισβολή και την προδοσία- είναι πολύ ντεκαβλέ θέμα.
Σύμφωνα με αναφορά του Βρετανού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, ο Ντόναλντ Τραμπ νοίκιασε την προεδρική σουίτα -πριν εκλεγεί πρόεδρος, γιατί είχε ένα προαίσθημα- στο Ritz Carlton Hotel στη Μόσχα, και πλήρωσε μια σειρά από ιερόδουλες για να κάνουν ένα σόου gοlden shοwer στο κρεβάτι, για να τις παίρνει μάτι αυτός και να χαίρεται· εντάξει, όλοι το έχουμε κάνει αυτό, δεν είναι τίποτα περίεργο.
Όπως, όμως, λέει ο Τζέιμς Μποντ, ο Τραμπ το έκανε αυτό για να βεβηλώσει το κρεβάτι στο οποίο είχαν κοιμηθεί στο παρελθόν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.
Οι Ρώσοι πράκτορες είχαν βάλει κάμερες και μικρόφωνα στο δωμάτιο, οπότε έχουν καταγράψει τον Ντόναλντ Τραμπ να κολλάει πετροδολάρια στα κούτελα των ιερόδoυλων, ενώ αυτές έκαναν πιπί τους πάνω στο προεδρικό κρεβάτι.
Βέβαια, αφού κατέγραψαν σε βίντεο τον Τραμπ, μπορεί να έχουν καταγράψει και τον Ομπάμα με την κυρά του να φασώνονται κρεμασμένοι από τους πολυέλαιους, για να εκδικηθούν τον Τζορτζ Μπους, ο οποίος είχε κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο στο παρελθόν και είχε κουτουπώσει οκτώ Ρωσίδες θεογκόμενες, για να πάρει εκδίκηση για την μπουνιά που είχε ρίξει ο Ρώσος γίγαντας Ιβάν Ντράγκο στον Σιλβέστερ Σταλόνε στο Ρόκι 4.
Γενικά, είναι πολύ εκδικητικοί τύποι αυτοί οι Αμερικανοί πρόεδροι.
Αυτό που δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμα ο Τζέιμς Μποντ είναι αν ο Ντόναλντ Τραμπ φιστίκωσε κιόλας τις Ρωσίδες, αφού αυτές έκαναν πρώτα την ανάγκη τους.
Αν ο Τραμπ κουτούπωσε τις Ρωσίδες και υπάρχει βίντεο, η δημοφιλία του θα εκτιναχτεί κι άλλο -σαν το ελατήριο της οικονομίας- και οι Αμερικανοί θα νιώσουν εθνικά περήφανοι που έχουν έναν Πρόεδρο που πηδάει Σοβιετικές κομμουνίστριες, ενώ οι ηλικιωμένοι Αμερικανοί θα πλημμυρίσουν από αισιοδοξία γιατί θα ταυτιστούν με τον 70άρη Τραμπ και θα θέλει ο καθένας τους από δέκα πoυτάνες στην καθισιά του.
(Ο Θεός μας τον έστειλε τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι τόσο βαρετά αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα· με τον Τραμπ δεν θα βαρεθούμε ποτέ.)
.

 
Top