" Κρύφτηκαν" οι Συριζαίοι βουλευτές..!!! δεν εμφανίστηκαν στην εκδήλωση για τις "έμφυλες ταυτότητες" βίντεο-φωτό(50) | Πρωτη news sport

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η περιβόητη
εκδήλωση για τις έμφυλες ταυτότητες ή έκφυλες όπως τις ονομάσανε κάποιοι στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου
Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την παρουσία του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού. Τα δυσάρεστα όμως γίνανε έξω από την αίθουσα όταν περίπου 100 άτομα αντίθετα προς την εκδήλωση θέλησαν να μπουν μέσα και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Δυστυχώς η αστυνομία τους εμπόδισε και δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις μεταξύ αστυνομικών και Κορίνθιων πολιτών.
Το περίεργο είναι ότι στις δηλώσεις τους όλοι οι επίσημοι μεσα στην αίθουσα δήλωναν ότι δημοκρατικά πρέπει να μπουν μέσα και οι απέξω… πράγμα που δεν έγινε ποτέ.
Το πιο περίεργο όμως είναι ότι όλοι αυτοί που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία και μιλάμε για τους κυβερνητικούς παράγοντες και ιδιαίτερα για τους τρεις βουλευτές Κορινθίας – την Κα Θελερίτη, τον κ.Ψυχογιό και τον κ.Τσόγκα απουσίαζαν απο την εκδήλωση. 
Δύο είναι οι λόγοι που δεν ήρθαν κατ’εμέ
Ή φοβήθηκαν το κράξιμο και απ’τους μεν και απ’τους δε ή λόγω της όμορφης ανοιξιάτικης μέρας πήγαν για ψάρεμα.
Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα οξυμένα προβλήματα πείνας του Ελληνικού λαού τον αποπροσανατολίζει με περίεργες αποφάσεις όπως αυτή η ιστορία με τις ξέφτιλες ταυτότητες.
Ντροπή σας Κύριοι, η παρουσία σας ήταν απαραίτητη… Να δώσετε εξηγήσεις και στους μεν και στους δε.
Εδώ να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι η αστυνομία – και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι – δεν εκτελεί δικές της εντολές αλλά υπουργικές αποφάσεις.  Άρα οι  ίδιοι κυβερνητικοί παράγοντες που έδωσαν το ΟΚ για την εκδήλωση, οι ίδιοι έκλεισαν και τις πόρτες.
 Σ.Σ. Σε κανένα ποδοσφαιρικό πανηγύρι όμως είναι πρώτοι οι Κύριοι βουλευτές. δείτε το βίντεο
  



















































 
Top