Δείτε βίντεο με δηλώσεις Πνευματικού-Δημητριάδη- Γκουριώτη-Μετζάκης για τις "έμφυλες ταυτότητες" ... στο δημοτικό θέατρο | Πρωτη news sport

                                                                   
Πραγματοποιήθηκε τελικά με λίγα
παρατράγουδα η περιβόητη
εκδήλωση για τις "έμφυλες ταυτότητες" ή έκφυλες όπως τις ονομάσανε κάποιοι στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου
Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την παρουσία του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού. Τα δυσάρεστα όμως γίνανε έξω από την αίθουσα όταν περίπου 100 άτομα αντίθετα προς την εκδήλωση θέλησαν να μπουν μέσα και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Δυστυχώς η αστυνομία τους εμπόδισε και δημιουργήθηκαν μικροεντάσεις μεταξύ αστυνομικών και Κορίνθιων πολιτών.
Το περίεργο είναι ότι στις δηλώσεις τους όλοι οι επίσημοι μεσα στην αίθουσα δήλωναν ότι δημοκρατικά πρέπει να μπουν μέσα και οι απέξω… πράγμα που δεν έγινε ποτέ.
Το πιο περίεργο όμως είναι ότι όλοι αυτοί που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία και μιλάμε για τους κυβερνητικούς παράγοντες και ιδιαίτερα για τους τρεις βουλευτές Κορινθίας – την Κα Θελερίτη, τον κ.Ψυχογιό και τον κ.Τσόγκα απουσίαζαν απο την εκδήλωση. Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Δήμαρχου Αλέκου Πνευματικού της Δημοτικής συμβούλου Μαρίας Δημητριάδη του Δημοτικού σύμβουλου Αλέξανδρου Γκουριώτη των  θεολόγων  Νεκτάριου Μετζάκη  και  Τόγια Κωσταντίνα.Ακόμη μίλησαν καθηγητές και απλοί πολίτες.

                                                        



                                                         





 
Top