ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ "1 ΜΑΗ 2017 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ στα ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ στην ΚΟΡΙΝΘΟ" | Πρωτη news sport

1 ΜΑΗ 2017 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
10.30πμ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ
H 1η Μάη είναι μέρα απεργίας της εργατικής τάξης των εργαζομένων, τιμάμε τους αγώνες και τις θυσίες τους, επιθεωρούμε τις δυνάμεις μας, καθορίζουμε στόχους με ανάπτυξη της ταξικής πάλης, ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
Οι εργάτες του Σικάγου το 1886, της Θεσσαλονίκης του 1936, οι 200 εκτελεσθέντες αγωνιστές από τους φασίστες Γερμανούς την 1η Μάη του 1944 στην Καισαριανή, οι χιλιάδες αγωνιστές μέχρι τις μέρες μας, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τα δικαιώματα της τάξης τους, ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που ζούμε και προκαλεί την ανεργία, τη φτώχεια, τους πολέμους, τη μετανάστευση, την προσφυγιά.
Οι εξελίξεις από τη συνεχιζόμενη καπιταλιστική κρίση και την ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών μας προειδοποιούν για τον κίνδυνο γενικευμένων συγκρούσεων και ιμπεριαλιστικών πολέμων. Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να συμμετέχει ενεργά στους μηχανισμούς του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, του ΔΝΤ, στους ανταγωνισμούς των μονοπωλιακών ιμπεριαλιστικών ενώσεων, για τον έλεγχο των γεωστρατηγικών σχεδίων τους.
Ματώνουμε για τα κέρδη τους, γινόμαστε κρέας για τα κανόνια τους στον πόλεμο!
Η αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου είναι χωρίς ημερομηνία λήξης.Σε αυτή την κατεύθυνση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με ΕΕ, ΔΝΤ προσθέτουν σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων νέα δυσβάσταχτα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ.
Καμία αναμονή, καμία ανοχή! Όλοι στον αγώνα!Οργανώσου και δράσε στο σύλλογο μας!Με αγωνιστική αισιοδοξία συνεχίζουμε στο δρόμο της ταξικής πάλης, να γίνει πράξη η ιστορική αποστολή της εργατικής τάξης, να σπάσουμε τα δεσμά της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, με την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για μια κοινωνία που θα υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες μας.Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!
Απαιτούμε:
  • Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που εξελίσσονται και σε αυτές που ετοιμάζονται. Να γυρίσουν πίσω πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές αποστολές. Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα.
  • Όχι δαπάνες πολεμικές για το ΝΑΤΟ, αλλά για τις ανάγκες της εργατικής - λαϊκής οικογένειας. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
  • Όχι στην αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα κατοχυρώνουν.
  • Όχι στο μίσος των εθνικιστών. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες. Απομόνωση σε όλους τους εργασιακούς χώρους της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας. Έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

Το Δ.Σ. του  συλλόγου ιδιωτικών υπάλληλων ν. Κορινθίας, στα πλαίσια του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, σας προσκαλεί στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει την Κυριακή 30 Απρίλη 7μ.μ. στο δημαρχείο Κορίνθου.

εργατικη πρωτομαγια Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.
ΤοΚεφάλαιοόταν οσμίζεται ένασημαντικόόφελος γίνεταιπαράτολμο.
Μεκέρδος 20% ενθουσιάζεταιμε 50% αποθρασύνεται,
με 100% καταπατάόλαταανθρώπιναδικαιώματακαιμε
300% δεδιστάζειμπροστάσεκανέναέγκλημα.ΚαρλΜαρξ


 
Top