"Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν" εκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβριο...!!! | Πρωτη news sport

Τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου του
ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβριο εξήγγειλε η Φώφη Γεννηματά στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην οποία συμμετείχαν και κομματικά στελέχη του Κινήματος.

Από τη συνεδρίαση απουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, ενώ επίσης δεν συμμετείχαν οι διαφωνούντες από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.
«Ως εδώ. Η εσωστρέφεια δεν μπορεί να συνεχισθεί. Αν το επιτρέπαμε θα ήμασταν συνυπεύθυνοι για μια πορεία συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ ,σε ένα κόμμα “ελεγχόμενο” από μηχανισμούς. Έχω αποδείξει ότι σέβομαι απόλυτα την διαφορετική άποψη, την διαφωνία. Την έχουμε κατοχυρώσει στις διαδικασίες μας. Αλλά η διαφορετική άποψη πρέπει να εκφράζεται με συνέπεια, τόλμη, ευθύνη στο φως της ημέρας», ξεκαθάρισε σήμερα στην ομιλία της η Φώφη Γεννηματά.
Παράλληλα η κ. Γεννηματά άφησε σαφείς αιχμές κατά των Ανδρουλάκη και Ξεκαλάκη, οι οποίοι είχαν διαφωνήσει ανοιχτά με το θεσμικό συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. «Κάποιοι κολλημένοι στους παλαιοκομματικούς μηχανισμούς αμφισβητούν και λοιδορούν αυτούς τους ανθρώπους, αυτά τα στελέχη. Μιλούν για δήθεν “διορισμένους συνέδρους”. Προφανώς γιατί κανείς δεν θα τους “διορίσει” με την γνωστή μέθοδο της εσωκομματικής “γραμμής”. Τους αφήνουμε πίσω», είπε συγκεκριμένα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Χωρίς αμφιβολία τα όσα έγιναν το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν προβληματισμό ιδιαίτερα στο ευρύτερο ακροατήριο που απωθείται και έχει αλλεργία στις εσωκομματικές διενέξεις και με το δίκιο τους. Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν.


 
 
Top