ΠΩΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ - ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ! | Πρωτη news sport


Οι εκπτώσεις που γίνονται ιδιαίτερα την Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο στις 31/8  είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις κάποια βασικά κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις και δε θα μετανιώσεις στιγμή για την αγορά τους.
Επίσης οι εκπτώσεις εκείνη την νύχτα μπορεί να γίνουν μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική τους, όμως ταυτόχρονα μπορεί να είναι μια καταστροφή για το πορτοφόλι σου. 
Για να αποφύγεις λοιπόν αυτές τις παγίδες και να αγοράσεις πράγματα που θα αποδειχθούν πραγματικές ευκαιρίες, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και μάθε ποια κομμάτια αξίζει να ψωνίσεις.
  • ·         Κοίταξε καλά την ντουλάπα σου και βρες από ποια ρούχα σου λείπουν κάποια κομμάτια για να τα συμπληρώσεις π.χ. μπορεί να έχεις κάποια χρώματα φούστες ή παντελόνια και να μην έχεις τις κατάλληλες μπλούζες ή αξεσουάρ για να τα συνδυάσεις.
  • ·         Σημείωσε ποιες χρωματικές αποχρώσεις σε ρούχα σου λείπουν ώστε να μην αγοράσεις πάλι τα ίδια χρώματα.
  • ·         Προσπάθησε να επενδύσεις σε κλασικά κομμάτια, που θα φοράς πολύ συχνά, και απόφυγε να πάρεις κομμάτια πιο εξεζητημένα που την επόμενη σεζόν δε θα φοριούνται.
  • ·         Στις εκπτώσεις μπορεί να δεις ένα ρούχο σε πολύ χαμηλή τιμή και να μπεις στον πειρασμό να το πάρεις. Οι χαμηλές τιμές όμως θα σε οδηγήσουν σε αγορές που πιθανόν να μην ανταποκρίνονται σε μια καλή ποιότητα. Προσπάθησε να αγοράζεις ρούχα που να είναι πιο καλά και θα αντέξουν περισσότερο.
  • ·         Πολλές φορές σε αρκετά καταστήματα κάποιες εποχιακές προσφορές δεν δέχονται αλλαγές στα ρούχα ή στα αξεσουάρ ειδικά εάν είναι εποχιακά. Για αυτό καλό θα είναι να το ρωτήσεις, και να δοκιμάζεις πάντα τα ρούχα που αγοράζεις. Επίσης φρόντισε να τα ελέγχεις προσεκτικά μήπως έχουν τυχόν ελαττώματα.
  • ·         Ένα τζιν παντελόνι φοριέται όλες τις εποχές και όλες τις ώρες. Συνδυάζεται με τα πάντα και είναι ένα απαραίτητο κομμάτι.   Δοκίμασε αρκετά τζιν μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που θα πάρεις και να είσαι σίγουρη για την σωστή εφαρμογή του.
  • ·         Ένα άσπρο ή μαύρο πουκάμισο με ωραία εφαρμογή είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου. Μπορεί να φορεθεί είτε για ένα πιο απλό και καθημερινό look, ή να το φορέσεις βράδυ για ένα πιο εκλεπτυσμένο ντύσιμο βγάζοντάς σε συχνά από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσεις σε μια ξαφνική έξοδο ή στη δουλειά.
  • ·         Κάποια βασικά αξεσουάρ χρειάζονται και είναι απαραίτητα για να αναβαθμίσουν το look σου. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ένα κολιέ με έντονο χρώμα ή πολύχρωμο που συνδυάζεται με πολλά ρούχα σε περίτεχνο σχέδιο, είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.
  • ·         Επίσης μια ζώνη σε μαύρο ή ταμπά χρώμα είναι απαραίτητη και ταιριάζει με όλα τα ντυσίματα και τα στυλ.
  • ·         Μια τσάντα βεβαίως είναι από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ. Ένα ουδέτερο χρώμα όπως καφέ, μαύρο, ή άσπρο είναι το ιδανικό κομμάτι που θα σου κρατήσει συντροφιά όλο το χρόνο!
  • ·         Ανεξαρτήτως εποχής φρόντισε να. εφοδιαστείς με εσώρουχα, μιας και την περίοδο των εκπτώσεων είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα αγοράσεις. Επίσης ένα σουτιέν σε ουδέτερη απόχρωση είναι must και θα το χρειαστείς οπωσδήποτε. 
  •     Εννοείται για τον άνδρα ότι θα πρέπει να ψάξετε για ευκαιρίες σε υποδήματα δερμάτινα που θα του "μείνουν μιά ζωή" αλλά και πουκάμισα και κοστούμια για όλες τις περιστάσεις που άλλες ημέρες είναι "απλησίαστα" τώρα είναι ευκαιρία να τα αποκτήσετε σε σχεδόν εξευτελιστικές τιμές.
  •     Ευκαιρία είναι επίσης να αγοράσετε 1-2 καλές γραβάτες και ζώνες για να συνδυάσετε με τα τζιν ή τα καθημερινά του ρούχα αλλά και για τις βραδινές εμφανίσεις με τα κοστούμια του.
  •    Επίσης πολλά καταστήματα με παιδικά ρούχα και υποδήματα έχουν μεγάλες προσφορές και καλό είναι να τα προμηθευτείτε 1-2 νούμερα μεγαλύτερα για να τα έχετε για του χρόνου. 


Οι αγορές την Λευκή Νύχτα 31 Αυγούστου στην Κόρινθο είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση, γιατί οι προσφορές που γίνονται στα αγαπημένα μας είδη, είναι πλέον πολύ μεγάλες και πραγματικά συμφέρουσες! 


Δες τις προσφορές όλων των καταστημάτων της Κορίνθου 
για τη Λευκή Νύχτα 31/8 εδώ:


 
Top