Απίστευτη νίκη για την Κόρινθο 06..."διέλυσε" τον άτυχο Τενεάτη στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος... | Πρωτη news sport



Ιδανικό ξεκίνημα για την Κορινθο 06
στο νέο πρωτάθλημα.
Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της θα πιστευε ότι η αρμαδα του Στ.Μπινιαρη θα νικουσε με 9-1 τον ατυχο Τενεατη. Όμως οποιος παρακολουθησε το παιγνίδι αυτό θα διαπίστωσε την διαφορά δυναμικοτητας των δύο ομάδων, αφού οι γηπεδούχοι είχαν ένα ξέφρενο ρυθμό στο παιγνίδι τους που δεν άφηναν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Γιώργου Καρσιωτης. 
Η Κόρινθος 06 συνέχισε το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων των τελευταίων αγώνων και στα δύο μέχρι τώρα παιγνίδια για κύπελλο και πρωτάθλημα πέτυχαν συνολικά 13 γκολ και έχουν δεχθεί μόνο ένα, απορροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό τιμ.
                                                                                  ESCOBAR / COCTEL Y COCINA


 Το 9-1 του σημερινού αγώνα ίσως είναι και ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθληματος της Α'κατηγορίας. 
Σκόρερ για την Κορινθο 06 οι :7'Μαγγινας, 16' Σάντα, 19'Χρυσαφιδης, 48'&50'Λυγκος, 54'Τζανετος, 59' Αραπογλου, 77'Χουσελας, 88'Βρενοζι ενώ για τους φιλοξενουμενους μείωσε σε 8-1 ο Καραχοτζιτης. 
Σημειώνουμε ότι ο Αραπογλου στο 89' είχε σουτ στο δοκάρι του Ταμπακου, ενώ στο 36 'οι του Τενεατη είχαν διπλή ευκαιρία αλλά τα σουτ των Σοφου και Καραχοτζιτη εδιωξαν Φιλης και Κεμαλαι. 
ΔΙΑΤΗΤΗΣ :Τσιγαρας, ΒΟΗΘΟΙ :ΠΥΡΓΑΚΗΣ -ΤΑΓΚΑΛΗΣ. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κεμαλαι, Γκουριωτης, Φιλης  (55'Βασος ), Μαγγινας  (58 'Σμυρνης ), Μαυρελης, Σάντα, Χατζησοφρωνιου, Χρυσαφιδης, Λυγκος  (58 'Χουσελας ), Τζανετος  (62 'Βρενοζι ). 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ :Ταμπακου, Σινανι, Κιουσης  (32 'Μεναι ), Μαρινος, Κακούρος, (81' Παπαϊωάννου ), Σεννης  (66' Βακαλογλου ), Δαμαλας, Δουβης, Σοφός, Τζαναβαρας  (73' Γκουριωτης ), Καραχοντζιτης. 
  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ  πηγή- korinthostv.gr
 
Top