Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Συμβούλιο στην Κόρινθο...! | Πρωτη news sport

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου
67 § 1 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του   Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την  25η  Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 19:00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα (οδός Κολιάτσου 32, 2ος όροφος) με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1.       Εξέταση ένστασης  της μελετητικής εταιρείας «Δ. ΜΑΡΑΒΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» σχετικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Σαρωνικού.
2.       Υποβολή πρότασης για το έργο με τίτλο «Βελτίωση οδού σύνδεσης της Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη με την Τ.Κ. Αγγελοκάστρου» στα πλαίσια της πρόσκλησης της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου με κωδ. 4.3.4/ΕΥΔΠ_92 (1η).
3.       Υποβολή πρότασης για το έργο με τίτλο «Ασφαλτόστρωση οδού σύνδεσης Προσύμνης-Αγιονορίου» στα πλαίσια της πρόσκλησης της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου με κωδ. 4.3.4/ΕΥΔΠ_92 (1η).
4.       Υποβολή πρότασης για το έργο με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Δ.Κ. Αθικίων» στα πλαίσια της πρόσκλησης της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου με κωδ. 4.3.4/ΕΥΔΠ_92 (1η).
5.       Υποβολή πρότασης για το έργο με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Δ.Κ. Σοφικού» στα πλαίσια της πρόσκλησης της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου με κωδ. 4.3.4/ΕΥΔΠ_92 (1η).
6.       Έγκριση της αριθμ. 83/2017 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ν.π. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ», περί τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού έτους 2017.
7.       Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2016 της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Κορίνθου (ΔΑΕΚ).
8.       Έγκριση έκθεσης του Δ.Σ. της  Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Κορίνθου (ΔΑΕΚ).
9.       Απαλλαγή των μελών του  Διοικητικού Συμβουλίου ΔΑΕΚ από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση 2016.
10.    Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή για τον έλεγχο χρήσης 2017 της ΔΑΕΚ.
11.    Έγκριση αμοιβής και αποζημίωσης του Προέδρου της Ανώνυμης Εταιρείας ΔΑΕΚ.
12.    Κατάταξη σε ομάδες (κατηγοριοποίηση) όλων των δημοτικών- κοινοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών μας ορίων.
13.    Συμψηφισμός αμοιβαίων απαιτήσεων σε εφαρμογή σχεδίου πόλεως περιοχής ΄΄Μπαθαρίστρα΄΄, έγκριση συμφωνητικού διακανονισμού οφειλής και διαγραφή προσαυξήσεων κ. Κουτσιαρά Ιωάννη.
14.    Συμψηφισμός αμοιβαίων απαιτήσεων σε εφαρμογή σχεδίου πόλεως περιοχής ΄΄Μπαθαρίστρα΄΄, έγκριση συμφωνητικού διακανονισμού οφειλής και διαγραφή προσαυξήσεων κας Τόμπρου Ιωάννας.
15.    Συμψηφισμός αμοιβαίων απαιτήσεων σε εφαρμογή σχεδίου πόλεως περιοχής ΄΄Μπαθαρίστρα΄΄, έγκριση συμφωνητικού διακανονισμού οφειλής και διαγραφή προσαυξήσεων κας Μπίζτα Γεωργίας
16.    Αίτημα Ιωάννη Μπαλασινού του Χαραλάμπους, περί  καθορισμού τιμής μονάδας, για την προσκύρωση εδαφικού τμήματος στο Ο.Τ. 609 του σχεδίου πόλεως περιοχής «Μπαθαρίστρα – Δέλτα».
17.    Αίτημα Σοφίας Διδασκάλου του Κλεομένη και Αικατερίνης Βενετσάνου εξώδικου συμβιβασμού για αποζημίωση λόγω ρυμοτομίας της ιδιοκτησίας τους που βρίσκεται στο Ο.Τ. 340 του σχεδίου πόλεως περιοχής «ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΑ».
18.    Τροποποίηση της αριθμ. 182/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, περί έκδοσης κανονιστικής διάταξης περί λειτουργίας εμποροπανηγύρεων Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων».
19.    Καθορισμός τέλους κατάληψης κοινοχρήστων χώρων περιπτέρων έτους 2017 και εφεξής.
20.    Έγκριση εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού, Β΄τριμήνου έτους 2017.
21.    Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση αυλείου χώρου & χώρου πρόσβασης Ι.Ν. Ταξιαρχών Δ.Κ. Σοφικού.
22.    Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή γηπέδου Σπαθοβουνίου».
23.    Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή γηπέδου Γαλατακίου».
24.    Παραχώρηση της χρήσης των απαραίτητων χώρων του Πολυκέντρου, για τη λειτουργία της Πανεπιστημιακής Σχολής της πόλης μας.
25.    Χορήγηση ή μη άδειας απαγόρευσης στάσης –στάθμευσης για είσοδο – έξοδο οχημάτων στην οδό Κολοκοτρώνη 39, στη Κόρινθο.
26.    Χορήγηση ή μη άδειας διέλευσης και στάθμευσης οχήματος σε πεζοδρομημένο τμήμα εντός του πολεοδομικού κέντρου της πόλης της Κορίνθου.
27.    Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης υπηρεσιακού οχήματος της Κτηματικής Υπηρεσίας στην οδό Αράτου 42, στη Κόρινθο.
28.    Χορήγηση άδειας εισόδου-εξόδου οχημάτων στη περιοχή Ποσειδωνία.
29.    Διαγραφή οφειλής από χρηματικό κατάλογο τέλους κοινοχρήστων χώρων.
30.    Τροποποίηση  Τεχνικού Προγράμματος και Δημοτικού Προϋπολογισμού έτους  2017.
31.    Αίτημα Θεοδόση Κοντόζογλου για προμήθεια βιβλίου με θέμα «Σελίδες από τη νεότερη ιστορία της Κορίνθου(1834 -2014).
32.    Αίτημα της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων για οικονομική ενίσχυση.
33.    Διάθεση πιστώσεων.
34.    Επιστροφή ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού.
35.    Έγκριση διέλευσης αγωνιστικών αυτοκινήτων στις ειδικές διαδρομές που καθορίζονται εντός των ορίων του Δήμου Κορινθίων για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Φθινοπώρου 2017.
36.    Έγκριση μετακινήσεων κ. Δημάρχου εκτός έδρας.
37.    Αίτημα συνδημότη μας για παροχή κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο.


                                                                                                                                  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                                                                                                                                   

                                                                                     ΧΡΗΣΤΟΣ  ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ 
 
Top