Αίσχος- Στο Νεο βιβλίο πανθρησκευτικών της γ΄δημοτικού η Παναγία και ο Χριστός εμφανίζονται σαν... ινδιάνοι | Πρωτη news sport

Σε ωμή Πανθρησκεία και
Συγκρητισμό έχει μετατρέψει το νέο βιβλίο Θρησκευτικών Γ΄ Δημοτικού

η Κυβέρνηση, επιχειρώντας να παρουσιάσει στα μάτια μικρών Ορθόδοξων Χριστιανών  σαν Ινδιάνους την Παναγιά και τον Χριστό, στο κεφάλαιο 4 για τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στη σελίδα 64!

Πρόκειται για εμπαιγμό της Ορθοδοξίας, παραποίηση της Θεοτόκου και του Χριστού αλλά και για περιφρόνηση της Βυζαντινής μας Αγιογραφίας, την οποία παρέκαμψαν επιδεικτικά οι αρμόδιοι, προκειμένου να παρουσιάσουν το συγκεκριμένο ζωγραφικό έργο του παπικού κληρικού John Giuliani από τις ΗΠΑ, που αναφέρεται στην ινδιάνικη φυλή Τσεγιέν!

Φυσικά Αγιογραφίες και Εικόνες από τον Ιερό Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ ή το Άγιον Όρος αποκλείστηκαν και κρίθηκε σκόπιμο να μπερδέψουν τα παιδιά με Ινδιάνικα και Γιαπωνέζικα έργα…

Εάν τέτοια προσβολή γινόταν σε Εβραϊκά ή Μουσουλμανικά θρησκευτικά σύμβολα ή εικόνες, τότε θα προκαλούνταν παγκόσμιος σάλος! Όταν όμως πρόκειται για την Ορθοδοξία θεωρείται «σπορ» να την προσβάλουν βαριά και ευθέως…

Ο Χριστός ήρθε βέβαια για όλους στον κόσμο και για όλες τις φυλές, για όλους τους ανθρώπους, που πρέπει όμως να τον δεχθούν και όχι να τον αλλάξουν ή να τον παραλλάξουν.
Η «κοσμική ζωγραφική» δεν έχει καμία σχέση με την Βυζαντινή θρησκευτική Τέχνη.
 Άλλωστε, ποτέ ο Χριστός και η Παναγιά μας δεν είχαν την πολυτέλεια να φορέσουν τα ακριβά, βαριά ρούχα των εικονιζόμενων Ινδιάνων και  Γιαπωνέζων.
Δείτε παρακάτω μερικές ενδεικτικές σελίδες του νέου βιβλίου που θα διδαχθούν σε λίγες ημέρες τα μικρά παιδιά σας που θα «κατηχηθούν» με το γάντι σε Ιουδαϊσμό και Ισλάμ μέσα στα Ελληνικά Σχολεία. 

 
Top