Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός: 19 πλέον τα θύματα της κακοκαιρίας | Πρωτη news sport

Ακόμα τρία θύματα προστέθηκαν
το Σάββατο το πρωί στη «μαύρη λίστα» με τους νεκρούς από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική αυξάνοντας τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στους 19.
Οι σοροί δύο ανδρών εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας και το πρωί του Σαββάτου ένας ακόμη άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη στην Μάνδρα.Οι τρεις άνδρες ηλικίας 28, 38 και 58 ετών αναγνωρίστηκαν. Ο ένας εξ αυτών είναι ο κυνηγός που αγνοείτο από την Τετάρτη.

Συνολικά η Πυροσβεστική αναζητά ακόμη τρεις αγνοούμενους.
Σχεδόν 1000 σπίτια χωρίς νερό και ρεύμα
Σχεδόν 1000 σπίτια παραμένουν για 4η μέρα χωρίς νερό και ρεύμα στην Μάνδρα, προκαλώντας την οργή των κατοίκων, που αβοήθητοι προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι τους έχει απομείνει. Εν τω μεταξύ η βροχή συνεχίζει να πέφτει, γεγονός που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη για όλους όσοι αναγκάζονται να ζήσουν και να επιβιώσουν στις συνθήκες αυτές. 
Δήμος Μάνδρας σε πολίτες: Μην πίνετε νερό
Την προσοχή στους πολίτες να μην πίνουν νερό, πριν διεξαχθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για την καταλληλότητα του εφιστά ο δήμος Μάνδρας, αν και αποκαταστάθηκαν το πρωί της Παρασκευής τα προβλήματα στο μισό δίκτυο ύδρευσης του δήμου .
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της δημοτικής Αρχής σύντομα όλο το δίκτυο θα είναι ξανά λειτουργικό.
Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα
Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων, ενώ σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο βόρειο Ιόνιο και όλα τα ηπειρωτικά μέχρι τη νύχτα. Αυτό δεν θα συμβεί όμως στην Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Από νωρίς το πρωί έχει εκδηλωθεί καταιγίδα στην Αττική, ενώ βρέχει και στις περιοχές που σάρωσαν οι φονικές πλημμύρες, στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο. Από την Κυριακή εξασθενούν τα φαινόμενα Η Κυριακή αναμένεται να είναι η τελευταία ημέρα της κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες καθώς τα έντονα φαινόμενα αναμένεται σταδιακά να εξασθενήσουν.
 
Top