Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος: Υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές με Πρόεδρο τον Δημήτρη Ραψωματώτη | Πρωτη news sport



Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος
Οικονομικός & Φορολογικός Σύμβουλος
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Δημιουργικός, πολυπράγμων και δραστήριος. Έτσι περιγράφει τον εαυτό του ο Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος με το βιογραφικό σημείωμα που τον ακολουθεί να το αποδεικνύει εν τοις πράγμασι. Με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο στην Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Διεθνές Μάνατζμεντ, με Διδακτορικό τίτλο στην εφοδιαστική αλυσίδα και τις μεταφορές, έβαλε από το 1998, όταν και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Κορίνθου, γερές βάσεις στο επαγγελματικό του μέλλον.
Τις σπουδές του ακολούθησε σειρά διδασκαλιών στο Στρατηγικό μάνατζμεντ - εφοδιαστική αλυσίδα – μάρκετινγκ, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Τεχνολογία της Πληροφορίας, την Εξωτερική ανάθεση, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις Ερευνητικές Μεθόδους.
Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγιναν το 2002 στο Newcastle ως Βοηθός Μάνατζερ. Ακολούθησαν θέσεις Λέκτορα (2003-2007), Logistics Assistant, Υπεύθυνου Αποθήκης έως και το 2010 όταν και ανέλαβε το Λογιστικό γραφείο που ο πατέρας του είχε δημιουργήσει, «Μπαζιωτόπουλος Συμβουλευτική & Συνεργάτες», επιχείρηση την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.


Πνεύμα ανήσυχο, ο Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος στα 36 του χρόνια έχει διατελέσει Πρόεδρος στο “Rotary Club Korinthos», Αντιπρόεδρος στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κορίνθου, μέλος στο ΔΣ της Διώρυγας Κορίνθου, ενώ σήμερα είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων.
Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά, διαθέτει προχωρημένες γνώσεις στους υπολογιστές, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει Ελληνική Λογοτεχνία, μυθιστορήματα και ποίηση, αθλείται (μπάσκετ και ποδόσφαιρο), παίζει πιάνο και παρακολουθεί κινηματογράφο. Το διαδίκτυο είναι ένα μέσο που τον χαλαρώνει όπως άλλωστε και τα ταξίδια, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.
Είναι Υποψήφιος με την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη στις εκλογές του Επιμελητηρίου της Κορινθίας, διότι οραματίζεται ένα Επιμελητήριο πιο κοντά στον Επιχειρηματία. «Ήρθε η ώρα για μια άλλη εποχή στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Ο φορέας σε μια εποχή κρίσης, οφείλει να έχει ρόλο ενεργό, ρόλο ενημέρωσης και στήριξης».



Η Πρώτη newes της εύχεται καλή τύχη!
 
Top