Γιώργος Κελέκος : Υποψήφιος στις Επιμελητηριακές εκλογές με τον Δημήτρη Ραψωματώτη | Πρωτη news sport

Σε φάση προεκλογικής προετοιμασίας βρίσκεται  πλέον το Επιμελητήριο Κορινθίας
με τη διεξαγωγή των εκλογών να τοποθετείται χρονικά εκτός απροόπτων στις 10 Δεκεμβρίου.

 Ήδη, πάντως, από την στιγμή που προσδιορίστηκε ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, υποψήφιοι ξεκίνησαν  και… το τρέξιμο για τη διαμόρφωση των ψηφοδελτίων που θα δώσουν την «μάχη».
Η πρώτη news όπως πάντα πρώτη στην ενημέρωση θα παρουσιάζει καθημερινά υποψήφιους όλων των συνδυασμών , με τα βιογραφικά τους σημειώματα ώστε οι Κορίνθιοι επαγγελματίες ν΄αποκτήσουν σφαιρική εικόνα για όλους του υποψηφίους 
 Η πρώτη παρουσίαση είναι του Γιώργου Κελέκου :

Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών

Σπούδασε στο ΤΕΙ Δομικών Έργων στο Ηράκλειο, αλλά η μοίρα αλλιώς είχε σχεδιάσει το εργασιακό μέλλον του τριαντάχρονου σήμερα Γιώργου Κελέκου, του ανθρώπου που «κρύβεται» πίσω από το «Αλεξάνδρειο», τη γνωστότατη επιχείρηση εστίασης που συναντούμε στο Βραχάτι αλλά και στο Εμπορικό Κέντρο Mare West. 


Δηλώνει εργασιομανής ! Παρέλαβε άλλωστε μια επιχείρηση οικογενειακή, με όνομα κραταιό και μια πορεία 35 ετών επιτυχημένη. «Εργάζομαι 15 με 17 ώρες την ημέρα, δεν έχω καθόλου χρόνο για χόμπι» δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξη.
Είναι παντρεμένος  με την Μάντυ Μπακλώρη  και σε λίγες ημέρες θ΄αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Η προσωπική του γνωριμία με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη αλλά και η εντοπιότητα είναι οι λόγοι που ισχυροποίησαν την απόφασή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα». «Έχω εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Ραψωματιώτη. Είναι έξυπνος, δεν κοιτάζει να σε εκμεταλλευτεί, είναι από την περιοχή μας και πιστεύω πως μπορούμε να εργαστούμε αποτελεσματικά για να οργανώσουμε το επιμελητήριο. Να «ξυπνήσουμε» το Επιμελητήριο. Σήμερα ό,τι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας, σαν φορέας απουσιάζει από το πλευρό του Επιχειρηματία και αυτό θέλουμε ν’ αλλάξουμε.»




Η Πρώτη news του εύχεται καλή επιτυχία!
 
Top