Τραβάει το σχοινί ο Τατούλης...!!! κλείνει τη χωματερή του Χιλιομοδίου...και ο θεός να βάλει το χέρι του... !!! | Πρωτη news sport

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
«Αποκαθιστούμε και τους τελευταίους ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο»
«Ολοκληρώνουμε το έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αποκαθιστώντας αυτούς που δεν είχαν καταγραφεί με ευθύνη των Δημοτικών Αρχών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης του έργου της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σημειώνοντας ότι «με πρωτοβουλία της Περιφέρειας τους καταγράψαμε και εξασφαλίσαμε τη δυνατότητα αποκατάστασής τους».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε ακόμα ότι με το έργο αυτό αποκαθίστανται οι ΧΑΔΑ, οι οποίοι ενώ ήταν κλειστοί με διοικητικές αποφάσεις, συνέχισαν να χρησιμοποιούνται μέχρι την εκκίνηση της αποκατάστασής τους με αποτέλεσμα να αλλάξει το ανάγλυφο και να απαιτούνται σημαντικές προσαρμογές.

Σύμφωνα επίσης με τη συμπληρωματική αυτή σύμβαση δίνεται λύση στο πρόβλημα των δεμάτων που είχαν τοποθετηθεί κατά παρελθόντα χρόνο στους ΧΑΔΑ «Σταυρός» στο Κρανίδι και «Άγιος Νικόλαος» στην Πύλο. Οι λοιποί ΧΑΔΑ που θα αποκατασταθούν είναι στις θέσεις «Κάτω Κολοβός» στο Χιλιομόδι του Δήμου Κορινθίων, ο οποίος μάλιστα καιγόταν πρόσφατα για πολλές μέρες, «Προφήτης Ηλίας» στο Δήμο Οιχαλίας, «Αλιμάκι – Λυκόχωρος» στο Δήμο Τριφυλίας, «Λιμενικά» στο Δήμο Μεσσήνης και «Σκούρτιζα – Ασπρόχωμα» στο Δήμο Λουτρακίου.   
 
Top